ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο Μπλάνκο άλλαξε τα δεδομένα

Μπλάνκο και Καράμπελας πανηγυρίζουν Ο Πανθρακικός έκανε το... λάθος και προηγήθηκε στο παιχνίδι, καθώς στη συνέχεια η ΑΕΚ πάτησε το γκάζι και με πρωταγωνιστή τον Ισμαέλ Μπλάνκο κατάφερε να φτάσει εύκολα στην πρόκριση συντρίβοντας τους "πράσινους" με 5-1. Ο Αργεντινός μετέτρεψε το 1-0 σε 1-3 σημειώνοντας χατ τρικ.

Ο Πανθρακικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 18', όταν ο Πάγκαλος ανετράπη από τον Καλαμιώτη μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και ο διαιτητής Γιάχος καταλόγισε την "εσχάτη των ποινών", την οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Σίμωσης (1-0). Όμως, η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 33', όταν ο Γκερέιρο "τροφοδότησε" με κεφαλιά-πάσα τον Μπλάνκο και ο Αργεντινός σημείωσε το πρώτο γκολ του στην τρέχουσα σεζόν (1-1). Στο 42' ο στράικερ της ΑΕΚ εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Νατσούρα και στη συνέχεια κέρδισε πέναλτι από τον παίκτη του Πανθρακικού, όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ, χαρίζοντας στον "Δικέφαλο" το προβάδισμα (1-2). Στο 65' το δυνατό σουτ του Λεονάρντο σταμάτησε στο δοκάρι του Ανδριόλα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπλάνκο έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στην ΑΕΚ, σημειώνοντας παράλληλα χατ-τρικ (1-3). Στο 72' ο Καράμπελας "έγραψε" το 1-4, ενώ στο 84' ο Τζεμπούρ "έφτιαξε" το γκολ για τον Λεονάρντο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Κίτρινες κάρτες: Μπαρμπούδης, Νατσούρας - Καλαμιώτης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ζόραν Στοϊνοβιτς) : Ανδριόλας, Μπαρμπούδης, Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας, Ιασωνίδης (64' Γονιάδης), Λόπες, Βησόπουλος, Ρεκλείτης, Αρσενίεβιτς, Πάγκαλος, Σίμωσης.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ) : Αραμπατζής, Καλαμιώτης (46' Αργυρίου), Καράμπελας, Νασούτι, Δέλλας, Μάκος, Γκέντσογλου, Έντερ (60' Λεονάρντο), Νταντόμο, Γκερέιρο, Μπλάνκο (78' Τζεμπούρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...