ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Μπέκαμ «Φέτος είναι η χρονιά της Ρεάλ!»

«Φέτος είναι η χρονιά της Ρεάλ!»

Η Ρεάλ θα είναι αυτή που θα κόψει φέτος πρώτη το νήμα του ισπανικού πρωταθλήματος σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο 35χρονος άσος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της Ρεάλ, ενώ αναφέρθηκε και στον Μουρίνιο αλλά και τους Βίγια και Κασίγιας!

Πρόκειται για έναν παίκτη που άφησε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «Βασίλισσας» και σίγουρα η γνώμη του μετράει. Ο Άγγλος σούπερ σταρ που πλέον… βγάζει το ψωμί του στα γήπεδα της Αμερικής με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν έκρυψε τη σιγουριά του πως φέτος είναι η χρονιά της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Πιστεύω πως αυτή τη χρονιά με τον προπονητή που έχουν, τον Φλορεντίνο Πέρεθ, τον οποίο αγαπώ ιδιαίτερα, αλλά και τους παίκτες που διαθέτουν, η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι το νούμερο ένα. Σίγουρα σέβομαι την Μπαρτσελόνα και θεωρώ πως είναι ένας εκπληκτικός σύλλογος, όμως η καρδιά μου είναι πάντα με την Ρεάλ Μαδρίτης" σχολίασε αρχικά ο Μπέκαμ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο Ζοζέ Μουρίνιο:

"Τον αγαπάω, είναι καταπληκτικός άνθρωπος, αλλά και προπονητής. Ήταν ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα μετά τον τραυματισμό μου." Τέλος, μίλησε και για το ποιος κατά τη γνώμη του πρέπει να πάρει τη χρυσή μπάλα δείχνοντας την προτίμησή του στον Ισπανό στράικερ της Μπαρτσελόνα, Νταβίντ Βίγια, αλλά και το φίλο του Ικερ Κασίγιας!

"Πιστεύω πως αξίζει να πάει στον Νταβίντ Βίγια. Έκανε πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο αν έδινα εγώ το βραβείο, νικητής θα ήταν ο Ίκερ Κασίγιας επειδή είναι φίλος μου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...