ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Στην… έξοδο ο Μπενζεμά

Στην… έξοδο ο Μπενζεμά

Το γυαλί στις σχέσεις Μπενζεμά – Μουρίνιο ράγισε μια και καλή στο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στη Μούρθια και ο Γάλλος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.



Την τελευταία ευκαιρία του να κερδίσει θέση στη Ρεάλ φαίνεται να εξάντλησε ο Μπενζεμά στο παιχνίδι κυπέλλου με την Μούρθια. Ο Γαλλοαλγερινός έδειχνε «μπλαζέ» σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ουσιαστικά δεν έδειξε καμία διάθεση να παλέψει για την θέση του στην ενδεκάδα.
Ο Μουρίνιο δεν ανέχεται βεντετισμούς από κανέναν, πόσο μάλλον από τον Μπενζεμά που δεν είναι και κανένας φτασμένος παίκτης, και τον απέσυρε περνώντας στη θέση του τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν. Κατά την αλλαγή οι δυο άντρες δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, ενώ μετά ο Μουρίνιο δήλωσε: «Ο Μπενζεμά παίζει άσχημα»
Από την αρχή ο Μουρίνιο είχε ζητήσει και άλλον επιθετικό καθώς δεν εμπιστευόταν τον Μπενζεμά και ο Γάλλος δεν έκανε κάτι για να αλλάξει αυτήν την εντύπωση.
Επόμενος σταθμός του Μπενζεμά δεν αποκλείεται να είναι η Ιταλία καθώς Ίντερ και Γιουβέντους ερίζουν για την υπογραφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...