ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Άρσεναλ και Σίτι για Μιλίτο

Άρσεναλ και Σίτι για Μιλίτο
Οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Γκάμπριελ Μιλίτο και η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει έντονα να σκέφτεται το ενδεχόμενο πώλησής του σύμφωνα με τη 'Daily Mail'. Οι «μπλαουγκράνα» θα ήθελαν να δώσουν τη θέση του στον 20χρονο ανερχόμενο Ισπανό Αντρέου Φοντάς και το ενδιαφέρον από Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ μόνο αδιάφορο δεν τους αφήνει.
Ο 30χρονος Αργεντινός αμυντικός έκανε μία φανταστική πρώτη χρονιά στην Βαρκελώνη, όμως η συνέχεια ήταν απογοητευτική. Πικέ και Πουγιόλ δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα και ο Μιλίτο και να θέλει δεν μπορεί να τους συναγωνιστεί, αφού συνήθως είναι τραυματίας. Είναι ενδεικτικό ότι τις τελευταίες 2,5 σεζόν έχει συμμετάσχει συνολικά σε 20 μόλις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
Αυτό έχει κάνει τη διοίκηση της «Μπάρτσα» να σκέφτεται σοβαρά την παραχώρησή του, αφού η απόδοση του νεαρού ταλαντούχου Φοντάς στην ακαδημία και στην εθνική Νέων, φωνάζει για μια ευκαιρία. Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους σε θεωρητικό επίπεδο και θα φανεί τον Ιανουάριο αν θα το επισημοποιήσουν με κάποια πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...