ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Επιστροφή με περικοπή για Κασάνο στη Σαμπντόρια

Επιστροφή με περικοπή για Κασάνο στη Σαμπντόρια
Στο δυναμικό της Σαμπντόρια θα παραμείνει ο Αντόνιο Κασάνο. Η διοίκηση του συλλόγου είχε ζητήσει τη διακοπή του συμβολαίου του μετά την εξύβριση του προέδρου της ομάδας, Ρικάρντο Γκαρόνε, ωστόσο η ανεξάρτητη επιτροπή που εξέτασε την υπόθεση επέβαλε στον Ιταλό διεθνή επιθετικό μείωση συμβολαίου κατά 50% και αποκλεισμό από τις δραστηριότητες της ομάδας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. 

Ο Κασάνο είχε υπογράψει συμβόλαιο έναντι 5,36 εκατ. ευρώ ετησίως, όταν μετακινήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ομάδα της Γένοβας το 2007, αλλά στο εξής οι αποδοχές του μειώνονται στο μισό μέχρι τη λήξη της συνεργασίας, το καλοκαίρι του 2013. 

«Δεν υπάρχουν νικητές σε αυτή την υπόθεση και δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, παρότι δεν αποφασίστηκε η διακοπή του συμβολαίου του», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Ρικάρντο Μπότσο, ενώ ο πρόεδρος της Σαμπντόρια ανέφερε: «Είμαι σχετικά ικανοποιημένος με την απόφαση, καθώς λήφθηκε υπόψη η σοβαρότητα της υπόθεσης. Η απόφαση αυτή αφήνει ανοικτή την πόρτα της ομάδας στον Κασάνο».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...