ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Μπαρτζώκας: «Καλή εμφάνιση και νίκη»

Μπαρτζώκας: «Καλή εμφάνιση και νίκη»
Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κυριακή (19/12, 16:00) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης την έκπληξη της φετινής Α1, Καβάλα. Οι «κυανέρυθροι», που έρχονται από δύο ήττες κόντρα σε Περιστέρι και Κολοσσό, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Αυτό επισήμανε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας. 

«Η Καβάλα είναι μια ομάδα που έχει διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της και προέρχεται από καλά αποτελέσματα. Αυτό την κάνει να έρχεται χωρίς άγχος και πίεση να παίξει με εμάς. Επίσης διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή που γνωρίζει καλά πώς θα προετοιμάσει την ομάδα σε τέτοια ματς. Εμείς προερχόμαστε από δύο άσχημες ήττες που συνοδεύτηκαν με κακή απόδοση. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα ώστε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι αυτό με σκοπό να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, η οποία θα μας δώσει τη νίκη», είπε ο 45χρονος προπονητής. 

Από πλευράς παικτών, ο Γιώργος Τσιάρας, ανέφερε: «Προερχόμαστε από δύο σερί ήττες και χρειαζόμαστε τη νίκη για αγωνιστικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Η Καβάλα είναι μια ομάδα που έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα μέχρι στιγμής αλλά είμαστε αποφασισμένοι και πιστεύω ότι με τη βοήθεια και του κόσμου μας, που θέλουμε να μας στηρίξει, να κατορθώσουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...