ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ίβκοβιτς: «Θα στρώσουμε περισσότερο μέσα στα Χριστούγεννα»

Ίβκοβιτς: «Θα στρώσουμε περισσότερο μέσα στα Χριστούγεννα»
Αν οι παίκτες του Ολυμπιακού ήλπιζαν να ξεκουραστούν από το φορτωμένο πρόγραμμα την περίοδο των γιορτών, καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό, ήταν ξεκάθαρος. «Μέσα στα Χριστούγεννα θα μπορέσουμε να δουλέψουμε πιο οργανωμένα και θα “στρώσουμε” περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Μετά από ένα ταξίδι επτά ημερών μας περίμενε ένας περίεργος καιρός στην Αθήνα. Το πληρώσαμε με την απουσία του Παπανικολάου, ο Νίλσεν δεν είναι έτοιμος ακόμα, ενώ και ο Τεόντοσιτς είχε ένα μυϊκό πρόβλημα και θέλαμε να τον ξεκουράσουμε, αλλά και να δώσω λίγα παραπάνω λεπτά στον Γκόρντον και τον Χαλπερίν. Ο αγωνιστικός ρυθμός δεν μου άρεσε πάρα πολύ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο σίγουρα παίξαμε καλύτερα. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, συνεχίζουμε και πιστεύω ότι τώρα μέσα στα Χριστούγεννα θα μπορέσουμε να δουλέψουμε πιο οργανωμένα και θα “στρώσουμε” περισσότερο», είπε ο «Ντούντα» και πρόσθεσε αναφορικά με τα όσα συνέβησαν εκτός παρκέ: 

«Θέλω τα γήπεδα να είναι ανοιχτά και να μπορούν να έρθουν οικογένειες με παιδιά. Από όσο κατάλαβα ο Ολυμπιακός είχε υποστήριξη από τους φιλάθλους, αλλά δεν είδα να γίνεται κάτι μέσα στο γήπεδο. Άκουσα μια κροτίδα, είναι προφανές ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα». 

Δεν το βάζει κάτω ο Ηλυσιακός που θα συνεχίσει να παλεύει όπως σχολίασε και ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε κι αυτός με τη σειρά του στα εξωγηπεδικά γεγονότα: 

«Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν υπάρχει ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο νικητής και το δεύτερο είναι αρνητικό και επειδή, όντως έτυχε να δω και κάποια περιστατικά εντός γηπέδου, τα καταδικάζουμε συνέχεια, αλλά δεν γίνεται και κάτι. Εγώ μπορώ να πω ότι χρησιμοποιήθηκαν πολλοί νεαροί παίκτες κόντρα σε παίκτες που έβλεπαν από την τηλεόραση. Είναι καλό ότι τουλάχιστον έγινε αυτό. Όχι ότι αν παίζαμε με πιο έμπειρους παίκτες θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο, αλλά εμείς επιλέξαμε να δώσουμε ευκαιρίες στους νεαρότερους παίκτες μας. Έχουμε την ατυχία ότι ενώ ψάχναμε έναν παίκτη ρακέτας για να μας βοηθήσει, χτύπησε και ο ξένος “ψηλός” που είχαμε. Τι άλλο να κάνουμε; Παλεύουμε...»

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...