ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Χαλαρό απόγευμα... σχεδόν

Ο Ολυμπιακός -παρά τα όσα έγιναν εκτός παρκέείχε ένα χαλαρό απόγευμα στα Ιλίσια, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 91-60, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η όγδοη αγωνιστική της Α1. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και για ακόμα έναν αγώνα παρουσίασαν και το καλό τους και το κακό τους πρόσωπο, νίκησαν άνετα τους γηπεδούχους και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς. Κορυφαίοι από τους παίκτες του «Ντούντα», οι Σπανούλης, Μαυροκεφαλίδης και Χαλπερίν, ενώ για τους γηπεδούχους ο Μπάξτερ. 
Χαλαρό απόγευμα... σχεδόν
Το ματς 

Δυνατά ξεκίνησε τον παιχνίδι, με τον Ηλυσιακό να προσπαθεί να σταθεί όσο μπορούσε απέναντι στον ισχυρότερο Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» υπερείχαν ελαφρά σε όλους τους τομείς ενώ ήταν και απόλυτα εύστοχοι από τα 6,75 (3/3). Οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε πολλά φάουλ (10) στην άμυνα και με τον Μπουρούση να κάνει πολύ καλό δεκάλεπτο (11 πόντοι), οι παίκτες του Ίβκοβιτς έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με +11 (23-12). Σε μονοψήφιο αριθμό έριξε ωστόσο το προβάδισμα ο Κασελάκης με δίποντο στο τέλος της περιόδου (28-19). 

Κακό ήταν επιθετικά το δεύτερο δεκάλεπτο και για τις δύο ομάδες. Οι Πειραιώτες ήταν ιδιαίτερα άστοχοι τόσο στα σουτ δύο πόντων (5/12), όσο και στα τρίποντα (1/5) με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου παραγωγικοί. Επιπρόσθετα μοιράστηκαν τα ριμπάουντ με τους αντιπάλους τους (17-17) οι οποίοι με την σειρά τους δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν σε πόντους. Με πλεονέκτημα 13 πόντων πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα οι «ερυθρόλευκοι» (44-29). 

Με έναν… σεληνιασμένο Μπάξτερ, οι Ιλισιώτες πραγματοποίησαν το καλύτερο τους δεκάλεπτο (21-21 επιμέρους σκορ). Ο 30χρονος Αμερικανός πέτυχε τους 12 από τους 21 πόντους της ομάδας του και τη διατήρησε κοντά στον σκορ με τους φιλοξενούμενους. Σαφώς ανεβασμένοι σε όλους τους τομείς οι παίκτες του Κώστας Φλεβαράκη με τους αντίστοιχους τους Ίβκοβιτς να δείχνουν σε ακόμα ένα παιχνίδι… δύο πρόσωπα. Με 15 προηγούνταν ο Ολυμπιακός με τη λήξη της τρίτης περιόδου (50-65). 

Φαίνεται πως τα όσα θα άκουσαν οι «ερυθρόλευκοι» για την αμυντική απόδοση τους στο τρίτο δεκάλεπτο από τον «Ντούντα» έπιασαν τόπο αφού και πίεσαν στην άμυνα και απέδωσαν στην επίθεση, διπλασιάζοντας τη διαφορά μέσα σε μόλις δέκα λεπτά (από 15 πόντους σε 31) και διαμορφώνοντας το τελικό 91-60. 


Ηλυσιακός (Κώστας Φλεβαράκης): Καπινιάρης, Καρύδας 4, Γουέμπ, Κυρίτσης 13 (1), Χατζής 5 (1), Παπαντωνίου, Κανονίδης, Κουκούλας, Τόντιτς 11, Κασελάκης 4, Μπάξτερ 21 (2), Γαλιώτος 2 

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 3, Νεστέροβιτς 11 (10 ριμπάουντ), Λούκας 4, Σπανούλης 14 (2 3π., 6 ασίστ), Μπουρούσης 13 (1), Κέσελ 11 (1), Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης 14 (9 ριμπάουντ), Χαλπερίν 13 (1), Γλυνιαδάκης, Έρτσεγκ 8, Τεόντοσιτς 

Γήπεδο: Κ.Γ. Ιλισίων 

Διαιτητές: Παπαπέτρου Πέτρος, Αφεντουλίδης Βασίλης, Ξενικάκης Κωνσταντίνος 

Κομισάριος: Παλάτος Κωνσταντίνος

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...