ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

«Δεν θα κινδυνέψουμε»

«Δεν θα κινδυνέψουμε»
Παραδέχθηκε ότι τα αποτελέσματα του Ηρακλή στις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας δεν είναι αυτά που θα ήθελε, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, ξεκαθάρισε ότι ο Ηρακλής δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. 

«Στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Τα παιδιά προσπαθούν αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Σίγουρα χρειάζεται μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι μας και μερικές φορές να γινόμαστε και πιο σκληροί με τον αντίπαλο. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ περιμένω να μπούμε αποφασιστικοί. Η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς για να μην μπλέξει σε περιπέτειες», τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή και συνέχισε: 

«Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι στον αγωνιστικό μέρος. Στο τελευταίο παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη μεσοεπιθετικά και δεν μπορούσαμε να κάνουμε ευκαιρίες. Είναι ένα πρόβλημα που πολλές φορές δημιουργείται σε παιχνίδια και θα πρέπει να το διορθώσουμε για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Όποιοι κληθούν να αγωνιστούν να δώσουνε το 100%». 

Όταν του έγινε ερώτηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έδειξε να φοβάται το ενδεχόμενο υποβιβασμού… «Δεν θεωρώ ότι είμαστε ομάδα που θα κινδυνέψει. Είμαστε καλή ομάδα, δεν είμαστε τόσο κακή όσο παρουσιάζεται ή όσο κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν. Έχουμε πει επανειλημμένα όλα όσα έχουν συμβεί κι αυτό που μας λείπει είναι η σταθερότητα στην απόδοση. Ακόμη κι έτσι όμως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα πράγματα. Αυτό που μας λείπει είναι η σταθερότητα κάποιων ποδοσφαιριστών και στη διάρκεια των αγώνων. Αυτό είναι που μας λείπει», είπε. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάκομπ μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όταν άφησε αιχμές κατά συμπαικτών για τον τρόπο που αγωνίζονται και την έλλειψη ομαδικότητας… «Έχει συζητηθεί αυτό το θέμα. Είναι προτιμότερο όμως όταν είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε να είμαστε καλά, όποιο πρόβλημα και να παρουσιάζεται, να λύνεται μέσα στο δικό μας το σπίτι. Δεν βοηθά σε τίποτε να λέμε κάτι δημόσια χωρίς πρώτα να έχει συζητηθεί μέσα στο σπίτι μας», κατέληξε.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...