ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ιταλικές υπερβολές για Κάλστρομ

Σύμφωνα με το ιταλικό σάιτ «Calciomercato» ο Ολυμπιακόςφέρεται διατεθειμένος να προσφέρει 12 εκ. ευρώ (!!!) για την απόκτηση του διεθνούς Σουηδού μέσου της Λιόν Κιμ Κάλστρομ.
Ιταλικές υπερβολές για Κάλστρομ


Μία άλλη διάσταση στο θέμα της μεταγραφικής υπόθεσης του Κιμ Κάλστρομ στον Ολυμπιακό δίνουν τα ιταλικά ΜΜΕ!
Σύμφωνα με το γνωστό σάιτ «calciomercato» ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται διατεθειμένος να καταθέσει πρόταση ύψους 12 εκ. ευρώ για την απόκτηση του 28χρονου διεθνούς Σουηδού μέσου της Λιόν! 
Σίγουρα το παραπάνω ποσό κρίνεται υπερβολικό για τα ελληνικά δεδομένα, από τη στιγμή, όπου μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός έκανε πίσω στις απαιτήσεις του προέδρου της ομάδας του Σαμπιονά Ζαν Μισέλ Ολάς, ο οποίος αξίωνε … ακατέβατα 7 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του 28χρονου Σκανδιναβού μέσου!
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κιμ Κάλστρομ κάνουν εκτενή αναφορά και γαλλικά δημοσιεύματα, υτα οποία ωστόσο αποφεύγουν να μιλήσουν για το ύψος της προσφοράς που φέρονται διατεθειμένοι να καταθέσουν οι Πειραιώτες στην Λιόν για τη απόκτηση του Σκανδιναβού. 
Όπως αποκάλυψε το katimagiko.gr το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, το ενδιαφέρον για τον Κιμ Κάλστρομ από πλευράς Ολυμπιακού είναι έντονο, αφού στην Πλατεία Αλεξάνδρας εκτιμούν ότι ο μέσος των«Λιονέ» διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή, που αναζητούν. Πλην όμως, σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ... ματώσουν τόσο πολύ οικονομικά για την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...