ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Το κυριακάτικο ντέρμπι του «Σταμφορντ Μπριτζ» βαρόμετρο για τον τίτλο

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Αγγλίας και το κυριακάτικο ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ» μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντα αποκτά μεγαλύτερη σημασία.
Ντέρμπι κορυφής θα φιλοξενήσει το «Στάμφορντ Μπριτζ»
Με δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες στους πέντε τελευταίους αγώνες, οι «μπλε» υποχώρησαν στην τέταρτη θέση, τρεις βαθμούς μακριά από τη Γιουνάιτεντ η οποία έχει κι ένα ματς (εναντίον της Μπλάκπουλ) λιγότερο. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση ήττας, η Τσέλσι εκτροχιάζεται από την κούρσα της διεκδίκησης και οι ελπίδες της θα περιοριστούν δραματικά.

Μια κούρσα στην οποία μετέχουν αρκετά... άλογα! Πρώτη και καλύτερη η Αρσεναλ που υποδέχεται το Σάββατο τη Στόουκ Σίτι, με νίκη ανεβαίνει προσωρινά στην κορυφή και περιμένει την έκβαση του μεγάλου ντέρμπι. Οσο για τη Μάντσεστερ Σίτι, θα γνωρίζει εκ των προτέρων, αφού φιλοξενεί την Εβερτον στον αγώνα με τον οποίον ολοκληρώνεται η 18η ημέρα. Πολύ σημαντικό στοιχείο αποτελεί η παράδοση, καθώς οι «Τόφις» έχουν τρεις διαδοχικές νίκες στο «Σίτι Οφ Μάντσεστερ» και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ!

Το πρόγραμμα:

Σάββατο:

 
Αρσεναλ-Στόουκ Σίτι
 
Μπέρμιγχαμ-Νιούκαστλ
 
Μπλάκμπερν-Γουέστ Χαμ
 
Λίβερπουλ-Φούλαμ
 
Σάντερλαντ-Μπόλτον
 
Γουϊγκαν-Αστον Βίλα
 
Κυριακή:
 
Μπλάκπουλ-Τότεναμ
 
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ.
 
Γουέστ Μπρομ-Γουλβς
 
Δευτέρα:
 
Μάντσεστερ Σίτι-Εβερτον

Πηγή in

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...