ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

«Μπάσιμο» Σίτι για Πέπε

Το συμβόλαιο του Πέπε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν στο οικονομικό και τη Μάντσεστερ Σίτι να ετοιμάζει την κίνησή της.


Το συμβόλαιο του Πορτογάλου αμυντικού με τη «Βασίλισσα» φτάνει στο τέλος του το προσεχές καλοκαίρι και σε λίγες ημέρες θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί για την επόμενη σεζόν. Η τρέχουσα συμφωνία του με τη Ρεάλ προβλέπει ετήσιες απολαβές που φτάνουν το 1,8 εκατ. ευρώ και ο 27χρονος άσος επιθυμεί ο μισθός του να φτάσει τα 6 εκατ. ευρώ ανά έτος, κάτι το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνη τη διοίκηση των Μαδριλένων. 

Στην πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, υπήρξε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, με τους «Μερένχες» να προτείνουν στον Πέπε 4ετές συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες απολαβές 4 εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συμφωνία και η Μάντσεστερ Σίτι, που ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Λέσκοτ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μαντσίνι, επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη και του πρότεινε συμβόλαιο με 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ εξελίξεις στο θέμα αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...