ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Πρώτοι… «Πολίτες»!

Η Μάντσεστερ Σίτι… σκόρπισε την Άστον Βίλα, επικρατώντας με 4-0 και ανέβηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ! Νίκη και για την Τότεναμ (2-0 την Νιούκαστλ).
Πρώτοι… «Πολίτες»!
Στην κορυφή οι «Πολίτες»

Με χατ-τρικ του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος κλήθηκε να δώσει ανάσες στον Κάρλος Τέβες, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε κατά κράτος της Βίλα και επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0. Το άλλο γκολ της Σίτι πέτυχε ο Λέσκοτ και με αυτήν τη νίκη οι «Πολίτες», έστω και αν έχουν 3 παιχνίδια περισσότερα από την… συμπολίτισσά τους Γιουνάιτεντ, ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δυσκολεύτηκε, αλλά τα κατέφερε η Τότεναμ

Η Τότεναμ δυσκολεύτηκε απέναντι στην Νιούκαστλ, όμως τελικά πήρε πολύ σημαντική νίκη και προσπέρασε την Τσέλσι στην βαθμολογία, για να ανέβει στην 4η θέση. Μετά από το πρώτο «στείρο» ημίχρονο, ο Λένον άνοιξε το σκορ στο 57’. Η αποβολή του Καμπούλ στο 66’ έδωσε ελπίδες στους φιλοξενούμενους, όμως ο εντυπωσιακός Μπέιλ με ένα γκολ στο 81’ «καθάρισε» το παιχνίδι για τα «Σπιρούνια».

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Μπλάκμπερν πήρε μεγάλη νίκη στο «Χόθρονς» επί της Γουέστ Μπρομ με 3-1 και μεγάλο πρωταγωνιστική τον Κάλινιτς, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα πριν αποβληθεί στο 64’, ενώ μεγάλες εντός έδρας νίκες πήραν η Φούλαμ (2-0 την Στόουκ) και η Μπλάκπουλ (2-0 την Σάντερλαντ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Τρίτη (28/12)

Μάντσεστερ Σίτι - Αστον Βίλα 4-0
(8’ πεν., 27’, 55’ πεν. Μπαλοτέλι, 13’ Λέσκοτ)

Στόουκ-Φούλαμ 0-2
(4’, 11’ Μπερντ)

Σάντερλαντ-Μπλάκπουλ 0-2
(50’, 90’ Κάμπελ)

Τότεναμ-Νιούκαστλ 2-0
(57’ Λένον, 81’ Μπέιλ)

Γουέστ Μπρομ-Μπλάκμπερν 1-3
(17’ Τόμας – 3’, 54’ Κάλινιτς, 62’ Ντιούφ)

Γουέστ Χαμ-Εβερτον (19:30)

Μπέρμινγχαμ-Μάντσεστερ Γ. (22:00)
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...