ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

Προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού
Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (29/12) κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι ΜακΓκραθ και Μάρσαλ δεν έχουν επιστρέψει ακόμα από τις ΗΠΑ, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα. Ο πρώτος αναμένεται τα μεσάνυχτα της Τρίτης (28/12), ενώ ο δεύτερος το μεσημέρι της Τετάρτης (29/12). Αυτό σημαίνει αυτόματα πως θα τεθούν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου χωρίς να έχουν κάνει προπόνηση. 

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους", τόνισε: «Το παιχνίδι έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο, αλλά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε η αποστολή μας γίνεται ακόμη δυσκολότερη. Δεν ξέρουμε εάν θα παίξουν όλοι οι Αμερικανοί μας παίκτες και σε τι κατάσταση θα είναι». 

Επίσης ο Έλληνας κόουτς ευελπιστεί πως ο κόσμος θα γεμίσει το κλειστό της Πυλαίας: «Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, κεντρίζουν το ενδιαφέρον και του κόσμου, αλλά και των παικτών, θέλουμε να αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, για να πάρουμε δύναμη και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα πλήρης, με πολύ δυνατό ρόστερ και για να τον αντιμετωπίσεις, πρέπει να κάνεις καλή προετοιμασία, να είσαι συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να τον βρεις σε κακή μέρα ή να μην έχει την ανάλογη συγκέντρωση». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...