ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Συμφωνία Μπαπτίστα-Μάλαγα

Ο Ζούλιο Μπαπτίστα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλαγα, καθώς απομένει μόνο η τυπική έγκριση της τράπεζας Unicredit για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τη Ρόμα.
Συμφωνία Μπαπτίστα-Μάλαγα
ο όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού ήταν ψηλά στη λίστα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, όμως πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τη μενακίνησή του στη Μάλαγα. Ο Μπαπτίστα τα έχει βρει σε όλα με την ισπανική ομάδα για την υπογραφή συμβολαίου μέχρι το 2014, με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ, μειωμένα σε σχέση με τα 3,2 που εισέπραττε στους Ρωμαίους. 

Οι Ιταλοί έχουν αποδεχθεί την πρόταση των 2,2 εκατ. ευρώ περίπου που κατέθεσαν οι Ανδαλουσιανοί και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, σύμφωνα με την Corriere dello Sport,είναι να δώσει τη συγκατάθεσή της η Unicredit, η οποία είναι πλέον ο διαχειριστής των οικονομικών της Ρόμα, καθότι οι μετοχές της ομάδας είναι ενεχυριασμένες στην εν λόγω ιταλική τράπεζα. 

Μπορεί οι Ρωμαίοι να είχαν δαπανήσει 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2008 και τώρα να αναγκάζονται να τον παραχωρήσουν σχεδόν με το 1/5 των χρημάτων, όμως το υψηλό συμβόλαιο του Μπαπτίστα αναμένεται να αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα στην απόφαση της Unicredit, ενώ τις επόμενες ημέρες η συμφωνία θα επισημοποιηθεί.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...