ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς Νίκολας, Μπατίστ το πρώτο… ημίχρονο

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης (29/12, 17:00) με αντίπαλο τον Άρη για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς, που δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νίκολας και -κατά πάσα πιθανότητα- τον Μπατίστ, τόνισε πως σε αυτή τη φάση τα παιχνίδια είναι διπλά λέγοντας ότι ο αυριανός αγώνας επί της ουσίας, αποτελεί το πρώτο ημίχρονο. 
Χωρίς Νίκολας, Μπατίστ το πρώτο… ημίχρονο«Ο αγώνας Κυπέλλου με τον Άρη είναι αγώνας πρόκρισης ουσιαστικά στον τελικό. Μιλάμε για διαφορετικό αγώνα σε σχέση με αυτόν του πρωταθλήματος Ελλάδας, αλλά και για διαφορετικούς αγώνες σε ότι αφορά το θεσμό, αφού πρόκειται για διπλή αναμέτρηση. Ο αυριανός αγώνας θα είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο, καθώς υπάρχει και η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη», είπε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε: «Μετά τον αγώνα με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο είχαμε κάποιες μέρες ξεκούρασης και επιστρέφοντας στις προπονήσεις κοιτάξαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε». 

Όσον αφορά στα αγωνιστικά το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την Τρίτη την προετοιμασία του με τον Μάικ Μπατίστ να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και τον Ντρου Νίκολας να ακολουθεί μέρος αυτής. Ο Αμερικανός σέντερ αν και αισθάνεται καλά, κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθεί μέχρι να νιώσει 100% έτοιμος, ενώ ο 29χρονος γκαρντ ακόμα έχει κάποιες ενοχλήσεις γι’ αυτό και το ιατρικό τιμ της ομάδας αποφάσισε να τον ξεκουράσει μερικές ημέρες επιπλέον.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...