ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

"48 ώρες για συμφωνία; Ουτοπία"


Οι Ιταλοί επιμένουν για το ενδεχόμενο ο Τζιμπρίλ Σισέ να μετακομίσει στην Γιουβέντους, ωστόσο θεωρούν "ουτοπία" το γεγονός σε 48 ώρες να το έχουν καταφέρει την συμφωνία.

Νέα σενάρια και νέα εκδοχή για την περίπτωση απόκτησης του Τζιμπρίλ Σισέ από την "Μεγάλη Κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου που αποκλείστηκε από την Ρόμα χθες βράδυ, δείχνοντας σε ένα ακόμα ματς το επιθετικό πρόβλημα που έχει.

Η σημερινή έκδοση "Goal.com" με πληροφορίες από την "Corriere dello Sport" αναφέρει πως μόνο με θαύμα ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκα θα αποχωρήσει από τον Παναθηναικό.

Ετσι, το συμπέρασμα που βγαίνει από το δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο 29χρονος Γάλλος άσος δεν πρόκειται να αλλάξει ομάδα, την παρούσα χρονική στιγμή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

"Η Γιουβέντους έχοντας χάσει τους πρώτους στόχους που είχε για την επίθεση της (Τζέκο, Πατσίνι, Αντεμπαγιόρ, Λουίς Φαμπιάνο) πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος φορ είναι η τελευταία ελπίδα της «Μεγάλης Κυρίας» για να ενισχυθεί στα φορ και οι Ιταλοί θέλουν να τον αποκτήσουν ως δανεικό. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να βιαστούν γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Έχει μόλις 48 ώρες για να ολοκληρώσει την συμφωνία. Ουτοπία ; Μάλλον" υποστηρίζει χαρακτηριστικά το άρθρο.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...