ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πρώτα ο Άρης και μετά ανακοίνωση


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τοποθετηθεί επίσημα για την τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, μετά το ντέρμπι με τον Άρη.Σύσκεψη των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Θόδωρο Ζαγοράκη έγινε στα γραφεία της Τούμπας, μετά την ανακοίνωση της απόρριψης της έφεσης από την δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.Οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" είναι έντονα ενοχλημένοι από τη στάση που κράτησε απέναντι στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ η αθλητική δικαιοσύνη στο σύνολό της, ωστόσο δεν πρόκειται να δώσουν συνέχεια μέχρι να ολοκληρωθεί το ντέρμπι με τον Άρη.

Στόχος του προέδρου της ΠΑΕ και των συνεργατών του είναι να πέσουν-όσο είναι αυτό εφικτό-οι τόνοι και να προσηλωθούν όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής.

Επίσημη τοποθέτηση μέσω ανακοίνωσης θα υπάρξει όταν κλείσει το κεφάλαιο του τοπικού ντέρμπι, πιθανότατα τη Δευτέρα. Η ΠΑΕ θα καταθέσει δημόσια τη θέση της για όσα έγιναν στις εκδικάσεις στις Πειθαρχικές Επιτροπές της Λίγκας και της ΕΠΟ, αλλά και για όσα πρόκειται να συμβούν μέχρι και την μέρα διεξαγωγής του "τελικού" με τον Ολυμπιακό.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...