ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ανεβαίνει, αλλά δεν προλαβαίνει

Ανεβαίνει, αλλά δεν προλαβαίνει
Κανονικά έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού ο Ντουντού, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, αλλά δύσκολα θα προλάβει ακόμη και τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα. Δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου για έξι μήνες ο Νέμεθ. 

Αντίθετα, ο Όλοφ Μέλμπεργκ προπονήθηκε κανονικά και έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα και αυτόματα θα πρέπει να θεωρείται ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι ο Κρίστιαν Νέμεθ. 

Ο Ούγγρος είχε συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος του έφερε το πρόσφατο παράδειγμα του Μήτρογλου στον Πανιώνιο. Παράλληλα στον Νέμεθ ξεκαθαρίστηκε ότι ο παίκτης υπολογίζεται από τους «ερυθρόλευκους», αλλά θα πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. 

Ο Νέμεθ είχε σχετική άδεια και δεν γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του, ενώ ο Ντουντού αφού έβγαλε το πρωτο μέρος, συνέχισε με εξτρά ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο Ουρτάδο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...