ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ρόμα για «κούπα»!

Ρόμα για «κούπα»!
Με τους Βούτσινιτς και Ταντέι να πετυχαίνουν δύο όμορφα γκολ, η Ρόμα πέρασε από το Τορίνο με 2-0 επί της Γιουβέντους και προκρίθηκε στους «4» του Coppa Italia. Η Ίντερ περίμενε να μάθει τον αντίπαλό της στον ημιτελικό και τελικά αυτός είναι η Ρόμα, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού. Οι Τζιαλορόσι δεν έκαναν τίποτα τρομερό στον αγώνα του Τορίνο, πάντως. Απλά ήταν υποφερτοί, σε αντίθεση με τη Γιούβε που δεν έκανε απολύτως τίποτα... Με βασικό σέντερ φορ τον Αμάουρι, άλλωστε, αναπληρωματικό τον Ιακουίντα και στα άκρα της άμυνας τους Γκριγκέρα, Μότα ή Γκρόσο, τι αξιόλογο να πετύχει;

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 με μοναδική καλή φάση μια κεφαλιά του Μπουρντίσο και το σκορ άνοιξε στο 65' ο Βούτσινιτς με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση αριστερά εντός περιοχής. Το λογικό ήταν η Γιουβέντους να πιέσει στη συνέχεια αλλά όσο κι αν το ήθελε, δεν μπορούσε... Στο 86' τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν αν ο διαιτητής υποδείκνυε το πέναλτι υπέρ του Ντελ Πιέρο σε μαρκάρισμα του Μεξές, που πήρε... αγκαλιά τον αρχηγό των Τορινέζων και τον έριξε στο έδαφος, αλλά τελικά το μόνο που άλλαξε ήταν το 0-1 έγινε 0-2 στο 92', με ένα εκπληκτικό γυριστό σουτ του Ταντέι!

Η Ρόμα, πλέον, θα αντιμετωπίσει την Ίντερ στον ημιτελικό, που είναι διπλός, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι αυτό της Μίλαν με την Παλέρμο.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...