ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Δεν κρατιέται ο Τζιμπούρ

Τζιμπούρ
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ περιμένει πως και πως να πάρει μία ευκαιρία από τον Βαλβέρδε για να δείξει την αξία του. "Θα παίξω και θα σκοράρω με τον Βόλο", έλεγε στους συμπαίκτες του. Πίεση σε Νέμεθ για να πάει δανεικός.Ο Αλγερινός άσος ξεχειλίζει από πάθος κάτι που είναι γνωστό εξάλλου από την άστατη καριέρα του, μέχρι στιγμής, όμως αυτή τη φορά το πάθος του είναι διαφορετικό.Μιλάμε για την επιθυμία του να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, κάτι που τόνισε στους συμπαίκτες του στην προπόνηση και στο δείπνο.

Τις τελευταίες δυο ημέρες ο 26χρονος επιθετικός έχει ανεβάσει πολύ την απόδοση του, θέλοντας να δείξει στον Ερνέστο Βαλβέρδε πως είναι έτοιμος αγωνιστικά για να προσφέρει στην ομάδα.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της προπόνησης έλεγε στους συμπαίκτες του: "Είναι στο χέρι του κόουτς τι θα κάνει, όμως είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Αν με βάλει θα σκοράρω θα δείτε".

Ο Αλγερινός άσος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αφού δύσκολα θα αλλάξει τα πλάνα του ο Ισπανός τεχνικός που θα ξεκινήσει με τους Πάντελιτς και Μιραλάς στην επίθεση.

Πίεση σε Νέμεθ - Γκαλίτσιο

Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα του Βαλβέρδε και γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε να δοθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Για τον Ούγγρο φορ υπάρχουν προτάσεις από πολλές ομάδες της SuperLeague, όμως ο ίδιος δεν θέλει να φύγει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γκαλίτσιο, τον οποίο έχει ζητήσει η ΑΕΛ εδώ και λίγες ημέρες. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πάντως οι ερυθρόλευκοι για πιέσουν τους δυο παίκτες, αφού δεν χωράνε στο ρόστερ.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...