ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Από Καραγκούνη σε Καραγκούνη

Καραγκούνης Γιώργος Θανάσης
Δημοσιεύματα από την Ελλάδα και την Ιταλία θέλουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του Θανάση Καραγκούνη από τον Ατρόμητο. Κίνηση για Μπλάνκο. Συνάντηση Φερέιρα με δημοσιογράφους,Μπορεί οικονομικά στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού να υπάρχει αβεβαιότητα, όμως είναι σίγουρο πως οι πράσινοι θα κινηθούν έξυπνα από τώρα για παίκτες που τους ενδιαφέρουν.

Δυο από αυτούς είναι και οι Θανάσης Καραγκούνης του Ατρόμητου και Ισμαέλ Μπλάνκο της ΑΕΚ. Δυο περιπτώσεις με διαφορετικές δυσκολίες η κάθε μία.

Το μπάτζετ του καλοκαιριού είναι άγνωστο μέχρι στιγμής όμως η παρούσα διοίκηση κάνει μία προεργασία για παίκτες που είναι βέβαια πως ενδιαφέρουν τους πράσινους και δεν θα στοιχίσουν πολλά χρήματα.

Ένας από αυτούς είναι και ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε δέκα παιχνίδια της ομάδας του φέτος (έξι ως βασικός).

Ο 19χρονος άσος έχει πολύ καλά στοιχεία και σηκώνει αρκετή βελτίωση στο μέλλον. Το ποσό που θα χρειαστεί για να αποκτηθεί δεν θα ξεπερνά τις 900.000 ευρώ, χρήματα που μπορούν να διαθέσουν οι πράσινοι.

Κίνηση για Μπλάνκο

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει από κοντά τον Αργεντινό φορ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει μία πρώτη συζήτηση με τον μάνατζερ του. Οι απαιτήσεις του 28χρονου φορ δεν ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ τον χρόνο, ένα ποσό που μπορούν να του προσφέρουν οι πράσινοι.

Βέβαια ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσεις πως επιθυμεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ, όμως αν η Ένωση δεν του δώσει τα χρήματα που επιθυμεί τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τους πράσινους.

Τέλος να πούμε πως στις 12:00 υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση των δημοσιογράφων με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...