ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Δανεικά 17.000.000 € o Ολυμπιακός!


Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έλαβε τέλος και ο Ολυμπιακός εκτός από μεταγραφές, παραχώρησε και κάποιους παίκτες δανεικούς. Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στους Πειραιώτες αλλά παίζουν αλλού σταμάτησε στο 17 και η αξία τους φτάνει παραπάνω από τα 17 εκατομμύρια ευρώ!Μια ομάδα ολόκληρη έχει δώσει με την μορφή δανεισμού ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα, Βραζιλία και Αγγλία. Το φετινό ρόστερ των Πειραιωτών είναι υπερπλήρες και όπως είναι φυσικό κάποιοι ποδοσφαιριστές... περίσσευαν. Για να μην μένουν λοιπόν στα pit, οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να τους δώσουν σε ομάδες όπου θα μπορούν να παίζουν.Ο αριθμός 17 σίγουρα είναι μεγάλος, όμως περιλαμβάνει και αρκετούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες που πρέπει να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν... ψημένοι, για να αποδείξουν αν μπορούν ή δεν μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του Ολυμπιακού (αναλυτικό αφιέρωμα για το... νέο αίμα εδώ).

Το φαινόμενο πάντως των πολλών δανεικών παικτών είναι κυρίως φετινό. Πάντα οι Πειραιώτες είχαν παίκτες που τους έδιναν για λίγους μήνες σ' άλλες ομάδες, όμως ο αριθμός 17 αποτελεί ρεκόρ, απ' όσο θυμόμαστε. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μιλάμε για μια 11άδα μαζί και με 6 αναπληρωματικούς!

Πως ξεκίνησε αυτή η... ιστορία; Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς έφερε νέα πρόσωπα, νέα πλάνα και φυσικά πολλούς νέους και καλούς ποδοσφαιριστές. Η περσινή -κακή- ομάδα που βγήκε τελευταία στα πλέι οφ διαλύθηκε, καθώς κάποιοι παίκτες έμειναν ελεύθεροι, κάποιοι αποδεσμεύτηκαν και κάποιοι άλλοι που είχαν μεγάλα συμβόλαια δόθηκαν δανεικοί.

Κάπως έτσι, φτάσαμε στο σήμερα, όπου ο Ολυμπιακός έχει παραχωρήσει προσωρινά 17 παίκτες σε άλλες ομάδες, δανείζοντας ουσιαστικά 17.050.000 ευρώ! Τόσο κόστισαν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές για να έρθουν στον Πειραιά, έστω κι αν τώρα θεωρούνται... περιττοί και δεν χωρούν στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Το θέμα βέβαια είναι τι θα συμβεί όταν επιστρέψουν...

Από νέος Ζιοβάνι... ανεπιθύμητος (9.000.000 ευρώ)

Ντιόγκο Λούις Σάντο (2008-...): 66 συμμετοχές - 21 γκολ

Ξεκινάμε με τον Ντιόγκο Λούις Σάντο, που κόστισε ένα καράβι λεφτά και η μεταγραφή του στο Λιμάνι ήταν ένα σήριαλ που κράτησε αρκετές εβδομάδες. Μέχρι και η μητέρα του μπήκε στην μέση για να καταφέρουν οι "ερυθρόλευκοι" να τον πείσουν να έρθει στον Πειραιά και τελικά τα κατάφεραν. Φυσικά, κανείς δεν θα θυμάται την συμπαθέστατη μαμά του Ντιόγκο, αλλά τα 9.000.000 ευρώ που έδωσε τότε η διοίκηση του Σωκράτη Κόκκαλη για να τον ντύσει στα "ερυθρόλευκα", ποιος μπορεί να τα ξεχάσει;

Την πρώτη χρονιά, όλα ήταν καλά, αφού ο Ντιόγκο ξεκίνησε δυνατά και εντυπωσίασε τους πάντες, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα γκολ που πετύχαινε. Κάποιοι βιάστηκαν να τον χαρακτηρίσουν "νέο Ζιοβάνι", έπειτα προέκυψαν οι φήμες για ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων όπως της Τσέλσι και τελικά φτάσαμε στην απόλυτη αμφισβήτηση.

Πέρσι ήταν από τους χειρότερους παίκτες του χειρότερου Ολυμπιακού που είδαμε την τελευταία 20ετία, όμως αποφασίστηκε λόγω της μεγάλης επένδυσης, να παραμείνει στο ρόστερ και να του δώσουν μια ακόμη ευκαιρία. Ο Έβαλντ Λίνεν έδειχνε να τον πιστεύει, όμως τελικά έφυγαν και οι δύο τους μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Γερμανός έφυγε για πάντα, ενώ ο Βραζιλιάνος δόθηκε δανεικός στην Φλαμένγκο, αφού δεν ήταν και εύκολο να τον ξεφορτωθούν, από την στιγμή που δαπανήθηκαν τόσα εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.Ούτε πάντως στην Φλαμένγκο κατάφερε να στεριώσει, εξακολουθούσε να είναι... τσακωμένος με το γκολ και άρχισαν οι φήμες περί επιστροφής του. Τελικά, βρέθηκε η Σάντος, όπου τον πήρε δανεικό για έναν χρόνο και με οψιόν αγοράς 7 εκατομμύρια ευρώ (αναλυτικά εδώ). Τώρα αν θα τον αποκτήσει ο σύλλογος της Βραζιλίας δεν ξέρουμε, αλλά και η ποδοσφαιρική του ανάσταση θα ήταν μια λύση.

Άγγλος... στους τραυματισμούς (3.300.000 ευρώ)

Ματ Ντάρμπισιρ (2009-...): 36 συμμετοχές - 15 γκολ

Στις 28 Γενάρη του 2009 με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι του Ολυμπιακού, αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Μπλάκμπερν ο Ματ Ντάρμπισιρ, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, λόγω του προβλήματος υγείας.

Ο Άγγλος επιθετικός έκανε ντεμπούτο με γκολ στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ στην συνέχεια έμεινε στις καρδιές όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού για την εμφάνισή του στον τελικό του θεσμού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο 25χρονος άσος, μείωσε σε 2-1, όμως το γκολ που έχει μείνει στην ιστορία είναι το 3-3 στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς, όπου οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση.

Από 'κει και πέρα, ο Ματ έγινε από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας και η "ερυθρόλευκη" διοίκηση αποφάσισε να δώσει 3.00.000 ευρώ (+300.000 ευρώ τα μπόνους για το Champions League) στην Μπλάκμπερν για να αποκτήσει τα δικαιώματά του, αφού είδε πως έχει μοναδική αίσθηση του γκολ και θα μπορούσε να βοηθήσει τυχόν επιθετικό πρόβλημα.Η επόμενη σεζόν δεν ήταν όμως καλή για τον Άγγλο, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, τους περισσότερους μήνες ήταν εκτός δράσης και δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Πειραιώτες όσο θα μπορούσε. Αν και κατάφερε με το γκολ του, να "παγώσει" το ΟΑΚΑ και να δώσει τη νίκη στο περσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Άλλη μια μεγάλη στιγμή για τον Ντάρμπισιρ, που θυμούνται οι φίλαθλοι της ομάδας.

Κι όμως το γκολ στο ντέρμπι με τον "αιώνιο" δεν ήταν ικανό να κρατήσει τον 25χρονο σέντερ φορ στην ομάδα και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός. Η Μπέρμιγχαμ έδειξε ενδιαφέρον και τον έχει στο ρόστερ της την σεζόν που διανύουμε. Αν θα επιστρέψει κανείς δεν το ξέρει, όμως ακόμη και να επιστρέψει, με τόσους πολλούς επιθετικούς που διαθέτει το "ερυθρόλευκο" ρόστερ (Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Νέμεθ) δύσκολα θα βρει θέση. Ό,τι ισχύει δηλαδή και με τον Ντιόγκο.


Άλλος ένας Βραζιλιάνος στην πατρίδα του (2.000.000 ευρώ)

Λεονάρντο Ζεσούς Τζεράλντο (2008-...): 57 συμμετοχές - 4 γκολ

Ο Ντιόγκο δεν είναι ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακού που επέστρεψε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Βραζιλία. Υπάρχει και ο Λεονάρντο, που ήρθε τον Γενάρη του 2008 έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν στην Πορτουγκέζα, για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, εντυπωσίασε στην αρχή, όμως στην συνέχεια οι αρκετοί τραυματισμοί τον έφεραν πίσω.

Η πορεία του έμοιαζε πολύ με του Ντιόγκο, αφού κι αυτός στην αρχή θεωρούνταν μεγάλη επένδυση και μάλιστα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τον πρώτο καιρό, όμως μετά η απόδοσή του ακολούθησε φθίνουσα πορεία. Την περασμένη σεζόν έπαιζε και σαν αριστερός χαφ, αφού δεν υπήρχε άλλος, είχε σκοράρει κόντρα στην Άρσεναλ στο "Καραϊσκάκη" εξασφαλίζοντας για την ομάδα του την πρόκριση στους "16" του Champions League, όμως αμυντικά υστερούσε, ενώ δεν είχε και διάρκεια στην απόδοσή του.Όλα αυτά σε συνδυασμό και με τους πολλούς τραυματισμούς αλλά και τις μεταγραφές που έγιναν το φετινό καλοκαίρι, είχαν ως αποτέλεσμα ο Λεονάρντο να μην υπολογίζεται για το "ερυθρόλευκο" ρόστερ και να δίνεται δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του, την Ιντερνασιονάλ.

Η... αρπαγή και ο δανεισμός (800.000 ευρώ)

Κρίστιαν Νέμεθ (2010-...): 4 συμμετοχές - 0 γκολ

Το φετινό καλοκαίρι, οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από τη νέα διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Την στιγμή που ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να αποκτήσει τον Κρίστιαν Νέμεθ από την Λίβερπουλ, ξαφνικά βγήκε ανακοίνωση από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, που ανέφερε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ούγγρου στον Πειραιά, η οποία κόστισε 800.000 ευρώ.Το "τριφύλλι" έμεινε λοιπόν με μοναδικούς επιθετικούς τους Σισέ και Πετρόπουλο και στο Λιμάνι είναι υπερπλήρεις στην γραμμή κρούσης. Μάρκο Πάντελιτς, Κέβιν Μιραλάς, Κώστας Μήτρογλου και Κρίστιαν Νέμεθ αποτελούσαν τις επιλογές για την επίθεση και όπως είναι φυσικό οι δύο απ' αυτούς έφυγαν δανεικοί.Ο Ούγγρος άσος πλήρωσε το γεγονός πως υπήρχαν πολλοί επιθετικοί στο ρόστερ του Ολυμπιακού και έτσι αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός για έξι μήνες στον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να μην χάσει άλλο χρόνο και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Το καλοκαίρι επιστρέφει στο Λιμάνι και ίσως η επόμενη χρονιά να είναι η δικιά του. Όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο...


Το ταλέντο που δεν φάνηκε ποτέ (800.000 ευρώ)

Γιώργος Γκαλίτσιος (2008-...): 45 συμμετοχές - 0 γκολ

Το καλοκαίρι του 2008, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταύρωσαν τα ξίφη τους για χάρη του Γιώργου Γκαλίτσιου. Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός, είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της ΑΕΛ και δεν άργησε να μπει στο στόχαστρο των "μεγάλων". Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός που κατάφερε να τον εντάξει στο ρόστερ του, δίνοντας 800.000 ευρώ στους "βυσσινί".Παρόλα αυτά, ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει καταφέρει μετά από τρία χρόνια να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα και κανείς από τους προπονητές που πέρασαν δεν έδειχναν να τον πιστεύουν. Οι μέτριες εμφανίσεις του "Γκάλι" με την "ερυθρόλευκη" φανέλα, έχουν προβληματίσει την διοίκηση των Πειραιωτών και από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο μαζί με τον Μήτρογλου. Το καλοκαίρι θα επιστρέψει, όμως δεν γνωρίζουμε αν θα κάτσει για πολύ.


Η εγγύηση στο μέλλον για την άμυνα (450.000 ευρώ)

Άλλη μια μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον ήταν κι αυτή του Τάσου Παπάζογλου. Ο 22χρονος αμυντικός μετά από περίπου 3 χρόνια στον Πανσερραϊκό και αφού έδωσε τα διαπιστευτήρια με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε πέρσι, κέρδισε μια θέση στον Ολυμπιακό.Ο αρχηγός των "λιονταριών" ήταν με διαφορά ο καλύτερος αμυντικός της περσινής Football League, οι κλήσεις του στις μικρές εθνικές ομάδες ήταν ακόμη μια απόδειξη του ταλέντου του και η περίπτωσή του δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητοι από τους Πειραιώτες. Τελικά, οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν 350.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα.Την φετινή σεζόν, ο Παπάζογλου παίζει με την μορφή δανεισμού στην ομάδα των Σερρών, είναι βασικός και αναντικατάστατος και το καλοκαίρι είναι έτοιμος να έρθει στο Λιμάνι και να αποδείξει πως αξίζει μια θέση όχι απλά στο ρόστερ, αλλά και στις πρώτες επιλογές. Άλλωστε ο Ολυμπιακός χρειάζεται Έλληνες παίκτες με ταλέντο και ο Παπάζογλου τα διαθέτει όλα.

Τάσος Παπάζογλου (2010-...): 0 συμμετοχές


Άλλο ένα ταλέντο... δανεικό (400.000 ευρώ)

Το περασμένο καλοκαίρι δεν έγιναν μόνο μεταγραφές σπουδαίων και έτοιμων ποδοσφαιριστών, αλλά και κάποιων ταλαντούχων που στο μέλλον μπορεί να βοηθήσουν την ομάδα του Πειραιά. Ένας απ' αυτούς είναι και ο Σουμπίνιο, που αποκτήθηκε έναντι 400.000 ευρώ από τον Εθνικό, με την φανέλα του οποίου "μάγεψε" την προηγούμενη σεζόν.Ο Βραζιλιάνος βέβαια, δεν έχει φορέσει ακόμη την "ερυθρόλευκη" φανέλα, αφού ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο πως θα πήγαινε σε κάποια ομάδα δανεικός. Τελικά χρησιμοποιήθηκε για τα ανταλλάγματα στον Πανσερραϊκό, προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου. Στα "λιοντάρια" την φετινή σεζόν είναι βασικός και αναντικατάστατος και έχει πετύχει 2 γκολ σε 19 αναμετρήσεις μέχρι τώρα.

Σουμπίνιο (2010-...): 0 συμμετοχές

Ένας πιστολέρο στην Πλατεία (200.000 ευρώ)

Τ' όνομα του Κώστα Μήτρογλου το μάθαμε την άνοιξη του 2007, όταν ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει ο Πανιώνιος. Ο Ολυμπιακός όμως μπήκε στο παιχνίδι της διεκδίκησης και κατάφερε να ντύσει τον "Γερμανό" στα ερυθρόλευκα, δίνοντας 200.000 ευρώ στην Γκλάντμπαχ.Έτσι λοιπόν, ο ταλαντούχος Έλληνας επιθετικός ήρθε στον Πειραιά και έμεινε για 3μιση χρόνια. Από μεγάλο ταλέντο βαπτίστηκε... πιστολέρο και η καλύτερή του χρονιά ήταν δίχως αμφιβολία η περσινή. Το μόνιμο περσινό ντεφορμάρισμα του Ντιόγκο και οι τραυματισμοί του Ματ Ντάρμπισιρ, έκαναν τον Μήτρογλου βασικό και αναντικατάστατο στον Ολυμπιακό και κατάφερε σε 45 συμμετοχές να πετύχει 14 γκολ.Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξεχάσει το γκολ του κόντρα στην Λάρισα το 2008 που έδωσε το πρωτάθλημα, όπως και τα γκολ με τον Παναθηναϊκό πέρσι στο "Καραϊσκάκη", αλλά και το εντυπωσιακό τέρμα στο Μπορντό. Παρόλα αυτά, την φετινή σεζόν ο Κώστας Μήτρογλου δεν χωρούσε στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, αφού το σύστημα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν του ταίριαζε και τελικά δόθηκε δανεικός.

Μετά από αρκετές εναλλαγές αποφάσεων και άλλες τόσες φήμες, ο "πιστολέρο" πήγε τελικά στη Νέα Σμύρνη και μέχρι το καλοκαίρι θα φορά την φανέλα του Πανιωνίου. Ο 23χρονος σέντερ φορ έχει ανοίξει ήδη λογαριασμό με τα δίχτυα σκοράροντας σε "Κλεάνθης Βικελίδης" και κόντρα στον Παναθηναϊκό και οι Πειραιώτες τον περιμένουν να γυρίσει ανανεωμένος και καλύτερος.

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι αδιαμφισβήτητα ένα μεγάλο κεφάλαιο τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια μπορεί να προσφέρει πολλά με την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Από το καλοκαίρι λοιπόν, ξεκινάει μια νέα σελίδα στην καριέρα του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό.

Κώστας Μήτρογλου (2007-...): 91 συμμετοχές - 26 γκολ



Ένας... σύντεκνος στον Πειραιά (100.000 ευρώ)

Το ελληνικό παιδομάζωμα έχει ξεκινήσει για τα καλά από την διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και αναμένεται να κορυφωθεί το καλοκαίρι με τις μεταγραφές των καλύτερων και πιο ταλαντούχων παικτών της Superleague.Μια τέτοια κίνηση ήταν κι αυτή του Μανώλη Μονιάκη. Οι Πειραιώτες έδωσαν 100.000 ευρώ στον ΟΦΗ για την απόκτηση του Κρητικού μπακ, που έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, όμως δεν τον κράτησαν στο ρόστερ τους. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αριστερός μπακ πήγε δανεικός στην Κέρκυρα στην οποία θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι. Από κει και πέρα κανείς δεν ξέρει τι θα κάνουν οι Πειραιώτες με την περίπτωση του 22χρονου άσου.

Μανώλης Μονιάκης (2011-...): 0 συμμετοχές

Τσάμπα... δανεικοί

Οι υπόλοιποι οκτώ παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί σε διάφορες ομάδες είναι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις "ερυθρόλευκες" ακαδημίες, αλλά και ο Ντένις Επστάιν που αποκτήθηκε ως ελεύθερος και οι Πειραιώτες δεν χρειάστηκε να δώσουν χρήματα σε κάποια ομάδα.

Εκτός λοιπόν από τον Γερμανό αριστεροπόδαρο άσο που παίζει στην Κέρκυρα, έχουν δοθεί ακόμη οι Κατσικογιάννης (ΟΦΗ), Σοϊλέδης (Λεβαδειακός), Νικλητσιώτης (Θρασύβουλος), Βαλεριάνος (Θρασύβουλος), Σταμόγιαννος (Θρασύβουλος), Βασιλόγιαννης (Εθνικός) και Κρητικός (Ζάκυνθος).

Η λίστα με τους 17 (!) δανεικούς:

1) Ντιόγκο Λούις Σάντο (Σάντος): 9.000.000 ευρώ

2) Ματ Ντάρμπισιρ (Μπέρμιγχαμ): 3.300.000 ευρώ

3) Λεονάρντο Ζέσους Τζεράλντο (Ιντερνασιονάλ) 2.000.000 ευρώ

4) Κρίστιαν Νέμεθ (Ολυμπιακός Βόλου) 800.000 ευρώ

5) Γιώργος Γκαλίτσιος (Πανιώνιος) 800.000 ευρώ

6) Τάσος Παπάζογλου (Πανσερραϊκός) 450.000 ευρώ

7) Σουμπίνιο (Πανσερραϊκός) 400.000 ευρώ

8) Κώστας Μήτρογλου (Πανιώνιος) 200.000 ευρώ

9) Μανώλης Μονιάκης (Κέρκυρα) 100.000 ευρώ

10) Ντένις Επστάιν (Κέρκυρα) -------

11) Άρης Σοϊλέδης (Λεβαδειακος) -------

12) Γιώργος Νικλητσιώτης (Θρασύβουλος) -------

13) Γιώργος Κατσικογιάννης (ΟΦΗ) -------

14) Γιώργος Βαλεριάνος (Θρασύβουλος) -------

15) Παναγιώτης Σταμόγιαννος (Θρασυβουλος) -------

16) Ανδρέας Βασιλόγιαννης (Εθνικός) -------

17) Κωνσταντίνος Κρητικός (Ζάκυνθο) -------

Σύνολο: 17.050.000 ευρώ

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...