ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

«Έφυγε γιατί η Λίβερπουλ έγινε Ατλέτικο»

«Έφυγε γιατί η Λίβερπουλ έγινε Ατλέτικο»
Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τη Λίβερπουλ γνωστοποίησε ο Φερνάντο Τόρες. Ο αδερφός του Ισπανού στράικερ, Ίσραελ, έστειλε επιστολή με την οποία τονίζει ότι η Λίβερπουλ έμοιαζε πλέον με την Ατλέτικο ως προς τους στόχους. Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ίσραελ Τόρες για τον στράικερ των «μπλε» στην επιστολή του στο matador.com:

«Ξέρω ότι είναι μια καλή κίνηση για τον Φερ και ένα μεγάλο βήμα σε αθλητικό επίπεδο. Ήταν αυτό που θέλαμε όλοι, επειδή ήταν πολύ άσχημα ψυχολογικά και αισθανόταν αδύναμος σε μια ομάδα που έμοιαζε πιο πολύ με την Ατλέτικο, σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά προβλήματα και θέματα μάνατζερ.

Θα έχουμε πάντα τη Λίβερπουλ στην καρδιά μας, όπως έχουμε την Ατλέτικο. Είναι δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και νιώθουμε ευγνωμοσύνη προς αυτές για όσα έχουν κάνει για εμάς.

Τώρα ένα μέρος των οπαδών (της Λίβερπουλ) τον μισεί, αν και σε βάθος χρόνου πιστεύω ότι θα τον αγαπήσει και πάλι. Οι λόγοι της μεταγραφής δεν είναι οικονομικοί, αλλά καθαρά αθλητικοί. Στόχος του είναι να γίνει κάποια μέρα ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο και πιστεύω ότι για να το καταφέρει αυτό πρέπει να περιβάλλεται από τους καλύτερους παίκτες.

Ελπίζω τα όνειρα του αδερφού μου να πραγματοποιηθούν, όπως έγινε με αυτά που έκανε από παιδί. Σε κανένα σημείο της πορείας του δεν έχω πάψει να πιστεύω ότι θα γίνει νούμερο ένα».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...