ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Κερδίζει και χωρίς Μιραλάς, Αβραάμ

Κερδίζει και χωρίς Μιραλάς, Αβραάμ
Με αφορμή την ταυτόχρονη απουσία των Κέβιν Μιραλάς και Αβραάμ Παπαδόπουλου από την αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη βρέθηκε ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει φέτος και χωρίς την συνδρομή τους.

Η απουσία των Κέβιν Μιραλάς και Αβραάμ Παπαδόπουλου από τους φετινούς αγώνες Πρωταθλήματος του Ολυμπιακού συνιστά είδηση! Τόσο ο Βέλγος επιθετικός, όσο και ο διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων» έχουν να επιδείξουν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ με 19 συμμετοχές, πίσω από τον Νταβίντ Φουστέρ, που έχει αγωνιστεί και στις 20 αναμετρήσεις του φετινού πρωταθλήματος.

Η τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, όπως είναι φυσικό, δημιουργεί εύλογους πονοκεφάλους στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος απέναντι στην Skoda Ξάνθη δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο εκ των βασικότερων στελεχών της φετινής πορείας της πειραίκής ομάδας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξεκινώντας από την περίπτωση του πρώτου φετινού σκόρερ, έχουμε να επισημάνουμε ότι ο Βέλγος φορ απουσίασε από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό την τρίτη αγωνιστική, όταν ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της νεοφώτιστης ομάδας των Σερρών με γκολ του Μάρκο Πάντελιτς στο 32’.

Όσον αφορά την περίπτωση του Παπαδόπουλου, ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού είχε λείψει μόνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο της 14ης αγωνιστικής όπου ο Ολυμπιακός είχε επιβληθεί με 2-1 χάρη σε τέρματα των Νταβίντ Φουστέρ (32’ πεν.) και Κέβιν Μιραλάς (34’).

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...