ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Το πήρε κατάκαρδα ο Λαβ

Οι προπονητές της Δύσης δεν είχαν καθόλου... λαβ (=αγάπη) για τον Κέβιν Λαβ
Οι προπονητές της Δύσης «προσπέρασαν» στις επιλογές τους για τους αναπληρωματικούς του All Star Game τον ασταμάτητο φέτος Κέβιν Λαβ, που θεωρεί πως άξιζε και με το παραπάνω μία θέση στη γιορτή του ΝΒΑ (20/2). Ο πάουερ φόργουορντ των Τίμπεργουλβς μετράει φέτος 21,4 πόντους και 15,5 ριμπάουντ (πρώτος στο ΝΒΑ), ενώ έχει φτάσει στα 34 συνεχόμενα double-doubles! Η ομάδα του, όμως, βρίσκεται στο «φτωχό» 11-37, επίδοση που «παίζει» να τον... χαντάκωσε στις προτιμήσεις των προπονητών της περιφέρειας, που είχαν το λόγο για την επιλογή των αναπληρωματικών του All Star Game στο Staples Center τους Λος Άντζελες.

«Πραγματικά κι ακράδαντα πιστεύω πως ατομικά έπρεπε να είμαι εκεί» είπε απογοητευμένος ο Λαβ, για να συνεχίσει: «Το 11-37 με "σκότωσε". Ξέρουμε γιατί δεν με επέλεξαν... Ξέρω ότι οι νίκες παίζουν σημαντικό ρόλο. Δεν ήθελα να είμαι τόσο αναστατωμένος. Το έχω πάρει κατάκαρδα».

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πρόσφατο Mundobasket της Τουρκίας ίσως αλλάξει ψυχική κατάσταση, αν ο κομισάριος της λίγκας, Ντέιβιντ Στερν, τον επιλέξει στη θέση του τραυματία Γιάο Μινγκ. Μέχρι στιγμής ο ΛαΜάρκους Άλντριντζ των Μπλέιζερς φαντάζει ως ο πιο δυνατός αντίπαλός του.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...