ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η "ποίηση"... του Σισέ


Την οργή του Τζιμπρίλ Σισέ για όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ και κυρίως όσα είπε για την διαιτησία, σχολίασαν όλα τα γαλλικά ΜΜΕ. Μάλιστα για το ξέσπασμα του πρώτου σκόρερ των "πράσινων" και τα όσα είπε... το χαρακτήρισαν χιουμοριστικά ως "ποίηση". Οπως ήταν φυσικό, ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά το ξέσπασμά του στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, εκτός από τα ελληνικά ΜΜΕ "τάραξε" και τους συμπατριώτες του που παρακολουθούν στενά τους Γάλλους άσους του "τριφυλλιού" με την παρουσία τους στην ομάδα.Σε όλα τα γαλλικά ΜΜΕ ο Γάλλος σταρ των "πράσινων" φιγουράρει για όσα υποστήριξε κατά του διαιτητή Ανδρέα Παππά και το ματς με την ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Μερικοί τον χαρακτήρισαν ως "φρικαρισμένο" ενώ άλλοι μιλούν για "νεύρα" αλλά και "ποίηση" του Γάλλου άσου. Αναλυτικά μερικά από τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ της Γαλλίας.

"Francefootball.fr"

"Ξέφυγε σε συνέντευξη Τύπου ο Σισέ. Μέχρι στιγμής ο Τζιμπρίλ είχε κρύψει την κλίση του στην ποίηση. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ ξέσπασε. Το σενάριο του αγώνα, με αποβολή του Βύντρα για καθυστερήσεις και γκολ στο 98ο λεπτό, έκανε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να μην μπορεί να συγκρατήσει το θυμό του".Στη συνέχεια φιλοξενούνται οι δηλώσεις του, οι οποίες σχολιάζονται ως "Ποίηση..."

"RMC.fr."

"Ο επιθετικός και αρχηγός του Παναθηναϊκού, δεν μάσησε τα λόγια του μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Κυρίως όμως, έβαλε κατά του διαιτητή κ. Παππά, τον οποίο στοχοποίησε."


"Le Figaro.fr"

"Νευρίασε ο Σισέ. Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος έκανε τον Σισέ να ξεσπάσει στη συνέντευξη Τύπου. Ήταν εκνευρισμένος με τον διαιτητή, ο οποίος απέβαλε για καθυστερήσεις τον Βύντρα και άφησε την ΑΕΚ να σκοράρει στο 98' λεπτό. Ο Γάλλος διεθνής ξέσπασε μετά το ματς με λόγια ωμά και χυδαία, φέρνοντας σε δύσκολη θέση ακόμα και τον μεταφραστή."

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει και το βίντεο με τις επίμαχες δηλώσεις του 29χρονου επιθετικού εναντίον του διαιτητή.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...