ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Θέλει να φύγει ο Ρόμενταλ;


Δυσαρεστημένος από τον λίγο χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό είναι ο Ντένις Ρόμενταλ και σύμφωνα με ΜΜΕ της πατρίδας του θα αποτελέσει παρελθόν από το Λιμάνι, το προσεχές καλοκαίρι.Ο Δανός άσος δεν έχει βρει μέχρι στιγμής τα πατήματά του, δεν έχει δείξει το καλό του εαυτό και σε καμία περίπτωση δεν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας. Μετρά ήδη 7 μήνες στον Πειραιά κι όμως η μοναδική του καλή εμφάνιση, ήταν ένα ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, ο 32χρονος δεξιοπόδαρος να μην είναι στις πρώτες επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε και τις περισσότερες φορές να κάθεται στον πάγκο. Υπήρξαν μάλιστα και κάποιες στιγμές εκνευρισμού του Ρόμενταλ, όμως είχαν λυθεί.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής Δανός εξακολουθεί να είναι απογοητευμένος και δυσαρεστημένος για το γεγονός πως δεν αγωνίζεται πολύ και γι' αυτό τον λόγο οι συμπατριώτες του γράφουν πως το καλοκαίρι θα πάρει... διαζύγει με την ομάδα του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, οι Δανοί κάνουν αναφορά στις λίγες συμμετοχές του Ντένις Ρόμενταλ και τονίζουν πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον έχει στα πλάνα του, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που μείνει ο Ισπανός τεχνικός στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, τότε ο 32χρονος θα αποτελέσει παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, πως δημοσιογράφοι από την Δανία επικοινώνησαν με τον πρώην διεθνή άσο και μάνατζερ του "ερυθρόλευκου" άσου, Σόρεν Λέρμπι, αλλά ο ίδιος δήλωσε άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος, οι Δανοί γράφουν επίσης για το γεγονός πως ο Ρόμενταλ ήρθε στο Λιμάνι επί εποχής Έβαλντ Λίνεν και δεν αποτελεί επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά υπενθυμίζουν επίσης πως έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2012.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...