ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ντουντού... reloaded!

Ντουντού... reloaded!
Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ενοχλήσεις για Ζαϊρί, στην αποστολή ο Ντουντού. Ενοχλήσεις ένιωσε στην προπόνηση του Σαββάτου ο Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος δεν έλαβε μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε όμως συμπεριέλαβε κανονικά τον Μαροκινό στην αποστολή για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή για το ματς με τους Ακρίτες βρίσκεται ύστερα από αρκετό καιρό ο Ντουντού Σεαρένσε, ενώ κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί απέναντι στους Ακρίτες και ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος ξεπέρασε σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε από το ματς της προηγούμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Γ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτη, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Ριέρα, Πάντελιτς, Ντουντού, Τζιμπούρ, Λεάντρο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέγερι και Μιραλάς, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...