ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Δεν άλλαξε η ποινή!

Δεν άλλαξε η ποινή!
Ούτε η έφεση του αθλητικού εισαγγελέα ούτε η αντέφεση του Ολυμπιακού έγιναν δεκτές. Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έμεινε στην αρχική ποινή της μίας αγωνιστικής τιμωρίας του Ολυμπιακού, την οποία έτσι κι αλλιώς εξέτισε στο ματς με τον Εργοτέλη!Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών (στο ματς με τον Εργοτέλη), αλλά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επεδίωξε να αυξηθεί η θεωρώντας πως τα επεισόδια κακώς χαρακτηρίστηκαν εκτεταμένα και ήταν ευρείας κλίμακας. Μάλιστα ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει αντέφεση και ζητούσε τη μείωση της ποινής για ηθικούς λόγους.

«Το θέμα είναι ηθικής τάξεως. Η άποψη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα είναι εσφαλμένη, έχουν γίνει σοβαρότερα επεισόδια σε αγώνες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Άρη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη διαδικασία της εκδίκασης, η οποία δεν διήρκεσε περισσότερο από δέκα λεπτά.

Τελικά λίγο πριν από τις 7 το βράδυ της Τετάρτης εκδόθηκε η απόφαση, η ποινή δεν άλλαξε και έτσι ο Ολυμπιακός θα παίξει κανονικά με κόσμο κόντρα στην Καβάλα.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...