ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ο Ζοζέ έσπασε την... κατάρα!

Ο Ζοζέ έσπασε την... κατάρα!

Έξι χρόνια ήταν πολλά. Για πρώτη φορά μετά το 2004 η Ρεάλ βρίσκεται στους «8» του Champions League. Η ομάδα του Μουρίνιο συνέτριψε 3-0 τη Λιόν, έσπασε την... κατάρα και πήρε εκδίκηση.
Εύκολη πρόκριση για Τσέλσι

Μετά το 2-0 της Τσέλσι στην πρώτη αναμέτρηση, το ποιος θα έπαιρνε την πρόκριση για τα προημιτελικά ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Η Κοπεγχάγη αυτή τη φορά στάθηκε στο ύψος της απέναντι στην Τσέλσι και έδειξε ότι δίκαι έφτασε μέχρι τους «16» της διοργάνωσης. Παρά το γεγονός ότι οι μπλε ήταν και πάλι ανώτεροι και δημιούργησαν αρκετές καλές φάσεις, το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, με τους φιλοξενούμενους, μάλιστα, να χάνουν την πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, καθώς η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τσεχ, έπειτα από ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Εντόι στο 25’. Η ομάδα του Σολμπάκεν δεν κλείστηκε στην άμυνά της, όμως η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής, με την Τσέλσι μετά το 60’ να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ.

Καλός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Τσέλσι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Ντρογκμπά να… πονοκεφαλιάζει τους αμυντικούς των Δανών με τις πάσες και τις ενέργειές του. Οι Λονδρέζοι απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις στο πρώτο μέρος, με τον Ζιρκόφ να κάνει πολύ καλή εμφάνιση και να μην μπορεί να νικήσει τον Βίλαντ σε δύο περιπτώσεις, ενώ ίδια τύχη είχαν και οι προσπάθειες των Κόουλ, Ανελκά και Ντρογκμπά, καθώς είτε ο Βίλαντ δήλωνε παρών, όποτε χρειαζόταν, είτε, στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι δεν μπορούσαν να βρουν εστία… Η μεγαλύτερη ευκαιρία, πάντως, στο πρώτο ανήκε στην Κοπεγχάγη, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Εντόι, όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Τσεχ. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη επίσκεψη των Δανών στα καρέ της Τσέλσι…

Το μυαλό στη... Σίτι

Στο δεύτερο μέρος οι Λονδρέζοι έριξαν ρυθμό, όμως οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν αποδεχθεί τη μοίρα τους. Ο Ντρογμπά απείλησε τον Βίλαντ στο 48’, ενώ στο 51’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τα… δοκάρια, όταν έπαιξαν… κεφαλιές στην αντίπαλη περιοχή, με τον Μίκελ να είναι ο τελευταίος αποδέκτης της μπάλας και με το κεφάλι την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Βίλαντ και άουτ. Στη συνέχεια οι παίκτες της Τσέλσι άρχισαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, καθώς τους περιμένει δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Σίτι και μέχρι το τέλος οι αξιόλογες φάσεις ήταν ελάχιστες. Σε μία από αυτές ήταν πρωταγωνιστής ο Φερνάντο Τόρες, που είχε πάρειτ τη θέση του Ανελκά, όταν στο 75’ επιχείρηση το σουτ από πλάγια και ο Βίλαντ κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο Ισπανός επιθετικός να μην ανοίξει ακόμη… λογαριασμό με την Τσέλσι… Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες κολλημένες στο μηδέν.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...