ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ο πόλεμος «σκοτώνει» τη Μεσογειακή Λίγκα

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε βρεθεί προσφάτως στο Κατάρ για το θέμα της Μεσογειακής Λίγκας
Ο αραβικός κόσμος ζει υπό την απειλή του πολέμου, κι αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr φέρνει πίσω και το εγχείρημα της Μεσογειακής Λίγκας. Γιατί είναι λογικό η ανθρώπινη ζωή να μπαίνει πάνω από το μπάσκετ και τον αθλητισμό.Το gazzetta.gr αποκαλύπτει σήμερα ότι το νέο πρωτάθλημα, που βρίσκεται στα σκαριά με συμμετοχή ομάδων της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Σερβίας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας και Αραβικών Κρατών, δύσκολα θα προχωρήσει άμεσα, γιατί το πολεμικό κλίμα στην άλλη άκρη της Μεσογείου, προβάλει ως ένα υψηλό εμπόδιο. Στο Κατάρ έχουν πολλά άλλα πράγματα να σκεφτούν και είναι αδύνατο τη δεδομένη χρονική περίοδο να βάλουν ως προτεραιότητα το μπάσκετ.

Γι' αυτό και δεν γίνεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, που άρχισαν πριν από αρκετό καιρό, με τον Σεΐχη του Κατάρ να έχει σημαντικό ρόλο. Είναι κακή εξέλιξη αυτή για τη Μεσογειακή Λίγκα, αλλά είναι και κάτι λογικό. Ο αραβικός κόσμος βρίσκεται στη μέση μίας κρίσης που ουδείς μπορεί να ξέρει πού θα καταλήξει και μέχρι τότε, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι είναι αναγκασμένοι να περιμένουν.

Δίχως τα χρήματα από το Κατάρ, δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει η Μεσογειακή Λίγκα, αφού οι ομάδες θέλουν να μπουν σε μια διαφορετική διαδικασία για δύο λόγους. Πρώτον για να έχουν ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και δεύτερον για να έχουν έσοδα. Από τη στιγμή που εκλείπει ο ένας λόγος, θα χρειαστεί να περιμένουν για λίγο καιρό, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη Λιβύη και τις γύρω χώρες.

Από ό,τι φαίνεται, το εγχείρημα μετατίθεται για την επόμενη χρονιά, έστω κι αν υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως υπάρχει κίνδυνος να μη γίνει ποτέ η Μεσογειακή Λίγκα. Θα το δείξει ο χρόνος αυτό.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...