ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Άδειο το «Κλ. Βικελίδης»

Άδειο το «Κλ. Βικελίδης»
Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει η αναμέτρηση της Κυριακής (20/3) μεταξύ του Άρη και του Πανσερραϊκού. Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας απέρριψε το αίτημα των «κιτρίνων» για μείωση της ποινής.

Χωρίς τον... 12ο παίκτη του θα αντιμετωπίσει ο Άρης την ομάδα των Σερρών. Η πειθαρχική επιτροπή απέρριψε το αίτημα των «κιτρίνων» για μείωση της ποινής, η οποία είχε επιβληθεί για τη συμπεριφορά των οπαδών του Άρη μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Έτσι για πρώτη φορά φέτος η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί στην έδρα της χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών της.


Την τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι ανάλογο ήταν στις 6 Φεβρουαρίου του 2010, όταν είχε αντιμετωπίσει τον ουραγό Πανθρακικό (τι σύμπτωση... και ο Πανσερραϊκός τελευταίος είναι στη βαθμολογία) σ’ έναν αγώνα που ξεκίνησε Σάββατο και ολοκληρώθηκε Κυριακή, αφού στο ημίχρονο του αγώνα ο διαιτητής Μήτσιος αναγκάστηκε να διακόψει την αναμέτρηση λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, εξαιτίας της βροχής που ξεκίνησε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα το Σάββατο. Για την Ιστορία, ο Πανθρακικός είχε αποδράσει με το διπλό πετυχαίνοντας ένα γκολ το Σάββατο και ένα την Κυριακή. Αυτό που κατάφερε ο Άρης με την έφεση ήταν να μειωθεί το χρηματικό πρόστιμο από 37000 ευρώ σε 25000.


Αμφίβολη Σηφάκης-Πρίττας
Στον αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε ο Σάκης Τσιώλης στους παίκτες του. Ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Σάκης Πρίττας παραμένουν αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ οι Αγτζίδης και Αραβίδης συνεχίζουν το δικό τους ατομικό πρόγραμμα. Τέλος ο Τσέζαρεκ συνεχίζει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Αντίθετα στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Μπομπαντίγια και Βελλίδης.

Αιματολογικές εξετάσεις
Σήμερα οι παίκτες του Άρη, μετά την εισήγηση του Σάκη Τσιώλη πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα καθορίσουν το πλάνο του τεχνικού των «κιτρίνων» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...