ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Και το τρίτο στην Τρεντίνο!

Και το τρίτο στην Τρεντίνο! (pics)
Η συλλογή Τσάμπιονς Λιγκ για την Τρεντίνο συνεχίζεται. Η ομάδα των Καζίτσκι και Χουαντορένα επικράτησε της Ζενίτ Καζάν με 3-1 και κατέκτησε το τρίτο κατά σειρά Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνοντας πως είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και φυσικά στον κόσμο.Όταν μια ομάδα έχει στη σύνθεσή της τους δύο καλύτερους ακραίους στον κόσμο, τους Καζίτσκι και Χουαντορένα δύσκολα θα χάσει από κάποιον αντίπαλο, ειδικά σε παιχνίδι που κρίνει τίτλο. Ο Βούλγαρος με τον Κουβανό ανήκουν στη Τρεντίνο και την οδηγούν εκ του ασφαλούς από κούπα σε κούπα. Νέο τρόπαιο για τους δύο παικταράδες και τους συμπαίκτες τους το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Για την ακρίβεια μόνο νέο δεν είναι, καθώς η Τρεντίνο το κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Θύμα των Ιταλών φέτος οι Ρώσοι της Ζενίτ Καζάν, των… δικών μας Μπολ και Πρίντι. Η Τρεντίνο επικράτησε με 3-1 (25-17, 20-25, 25-23, 25-20) της Ζενίτ και βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης για 3η συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Υπερθέαμα

Καλό το ελληνικό πρωτάθλημα και οι… μάχες για πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά όσο και να είμαστε επιεικείς η διαφορά ανάμεσα στο βόλεϊ της χώρας μας και την Ευρώπη είναι τεράστια. Σήμερα στο Μπολτζάνο τόσο η Τρεντίνο, όσο και η Ζενίτ Καζάν παρέδωσαν μαθήματα βόλεϊ, σε έναν υπέροχο τελικό που σίγουρα θα μείνει στη μνήμη όσων το παρακολούθησαν.

ΤΡΕΝΤΙΝΟ: Μπιραρέλι 6π., Καζίσκι 18 (17/28), Χουαντορένα 16 (14/21), Σοκόλοφ 2, Στοκρ 15 (15/26), Ριμπέιρο 4 (3/6) / Μπάρι (λ. - 50% υπ.), Ντελα Λούνγκα, Ζιγκάντλο, Σάλα 2, Σοκόλοφ 2.

ΖΕΝΙΤ ΚΑΖΑΝ: Μπολ 3π., Απαλίκοφ 7, Τετιούκιν 9, Πρίντι 10, Αμποσίμοφ 13, Μιχαήλοφ 17 / Ομπομτσάεφ (λ. - 48% υπ.), Μπάμπιτσεφ (λ. - 36% υπ.), Παντελεϊμονένκο 1, Εγκόρτσεφ

Πολυτιμότερος ο Χουντορένα

Από την στιγμή που η Τρεντίνο κατέκτησε τη κούπα, ήταν λογικό πως πολυτιμότερος θα έβγαινε είτε ο Καζίτσκι, είτε ο Χουαντορένα. Τελικά ο Κουβανός νίκησε στο νήμα τον Βούλγαρο συμπαίκτη του και αποθεώθηκε από τον κόσμο την στιγμή που παραλάμβανε το βραβείο του.

Οι βραβεύσεις:

Καλύτερος υποδοχέας: Πίτερ Βέρες (Ντινάμο Μόσχας)

Καλύτερος σέρβερ: Σεργκέι Τετιούκιν (Ζενίτ Καζάν)

Καλύτερος πασαδόρος: Λόι Μπολ (Ζενίτ Καζάν)

Καλύτερο λίμπερο: Αντρέα Μπάρι (Τρεντίνο)

Καλύτερος μπλοκέρ: Αλεξνάντερ Αμπροσόμοβ (Ζενίτ Καζάν)

Καλύτερος σέρβερ: Ματέι Καζίνσκι (Τρεντίνο)

Καλύτερος σκόρερ: Μάξιμ Μιχαίλοφ (Ζενίτ Καζάν)

Πολυτιμότερος όλων (MVP) :Οσμάνι Χουαντορένα (Τρεντίνο)

Χρυσή βίβλος

2001: Παρί (Γαλλία)
2002: Ματσεράτα (Ιταλία)
2003: Μπέλγκοροντ (Ρωσία)
2004: Μπέλγκοροντ (Ρωσία)
2005: Τουρ (Γαλλία)
2006: Σίσλεϊ Τρεβίζο (Ιταλία)
2007: Φριντρισχάφεν (Γερμανία)
2008: Ντιναμό Καζάν (Ρωσία)
2009: Τρεντίνο (Ιταλία)
2010: Τρεντίνο (Ιταλία)
2011: Τρεντίνο (Ιταλία)

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...