ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ vs ΕΠΟ!

ΠΑΟΚ vs ΕΠΟ!
H Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεχίζει να κινείται με ρυθμό... χελώνας όσον αφορά την εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και ήδη ο Θοδωρής Ζαγοράκης ετοιμάζεται για επίθεση και μάλιστα δυναμική.

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, που μόνο όταν θέλει συνεδριάζει ακόμα και το Σάββατο και μάλιστα βγάζει αποφάσεις αυθημερόν, δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ. Στον «Δικέφαλο» «βράζουν» με την αδιαφορία και ετοιμάζουν δυναμική αντίδραση αν η εκδίκαση της υπόθεσης πάει για τις 31 του μηνός όπως αρχικά είχε οριστεί.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είχε λάβει την Πέμπτη (24/3) την προφορική δέσμευση του Σοφοκλή Πιλάβιου και του Παναγιώτη Μπιτσαξή ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, έτσι ώστε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ να συνεδριάσει τη Δευτέρα (28/3). Έτσι λοιπόν περίμεναν τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή μήπως και έρθει το έγγραφο για κλήση σε απολογία. Όμως μάταια περίμεναν. Τίποτα δεν ήρθε στο φαξ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όλα δείχνουν πλέον ότι η υπόθεση πάει για την Πέμπτη (31/3) και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να στείλουν αρχικά τον νομικό εκπρόσωπο στον πρόεδρο της επιτροπής, προκειμένου να ενημερωθεί για την εκδίκαση της υπόθεσης και στη συνέχεια αν η απόφαση είναι αρνητική, τότε η ΠΑΕ αναμένεται να εκδώσει πολύ σκληρή ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ για ανισότητα μεταξύ των ομάδων.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...