ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τρίτη… κοντή γιορτή!

Τρίτη… κοντή γιορτή!
Με απόλυτη ηρεμία πέρασε το Σαββατοκύριακο στον Παναθηναϊκό, εν όψει μιας εβδομάδας που αναμένεται ιδιαίτερα έντονη λόγω του κρίσιμου διοικητικού συμβουλίου της Τρίτης!

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, άδειασαν την Παιανία και όσοι δεν είχαν δράση με το εθνόσημο απόλαυσαν ένα διήμερο ρεπό με τις προπονήσεις να αρχίζουν πάλι από το απόγευμα της Δευτέρας καθώς θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση στις Σέρρες με τον αδιάφορο και υποβιβασμένο Πανσερραϊκό.

Όλα αυτά τα… χαλαρά αγωνιστικά, κάνουν όλο τον κόσμο του «τριφυλλιού» να στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο και πολυδιαφημισμένο διοικητικό συμβούλιο της προσεχούς Τρίτης. Εκεί όπου το παρών αναμένεται να δώσουν τουλάχιστον οι τρεις από τους 4 μεγαλομετόχους της ομάδας (δεν πρόκειται να δώσει το παρών ο Βγενόπουλος).

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο καθώς όπως είναι λογικό δεν μπορεί μια ομάδα με το μέγεθος του Παναθηναϊκού να βαδίζει με εσωστρέφεια και… διοικούσες επιτροπές σωτηρίας! Τα σενάρια για… συμμαχίες και για το τι θα ειπωθεί είναι πολλά και καθημερινά. Καλό είναι πάντως οι πάντες ως την Τρίτη να κρατούν μικρό καλάθι!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...