ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ζαϊρί: "Δώρο στον λαό του Θρύλου"


Ο Μαροκινός μέσος σε δηλώσεις του στον Τύπο, υποστήριξε πως περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την στιγμή που θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή. 

"Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να απαντήσουμε σε κάποιον. Πιστεύω όλη τη χρονιά δείξαμε ότι μόνο από δικά μας λάθη θα χάναμε τον τίτλο. Εξαρτιόταν αποκλειστικά από εμάς. Απλώς εμείς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θέλαμε να χαρίσουμε στον κόσμο μας ένα δώρο. Μία καλή εμφάνιση και νίκη. Παρά το κακό μας ξεκίνημα, οι οπαδοί ήταν δίπλα μας. Κι εγώ προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω τον κόσμο για το χειροκρότημα προς το πρόσωπό μου".

Για την κατάκτηση του τίτλου...

"Δεν το συζητάμε ότι ήρθα στον Ολυμπιακό πέρσι το καλοκαίρι για να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Πέρσι δεν τα κατάφερα, αλλά η περσινή χρονιά δεν έχει καμία σχέση με την φετινή. Αν και ξεκινήσαμε άσχημα με ήττα από τον Ηρακλή, στην πορεία της σεζόν αποδείξαμε ότι ήμασταν οι καλύτεροι. Δίκαια βγήκαμε πρωταθλητές και για να σου πω την αλήθεια περιμένω πώς και πώς τη φιέστα μας για να σηκώσω το τρόπαιο του πρωταθλητή. Προέχει όμως να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τρεις νίκες.  Θέλουμε να κάνουμε το 15 στα 15 στο σπίτι μας".

Για τον  MVP του Θρύλου...

"Δύσκολη ερώτηση. Θα αδικήσω τους υπόλοιπους αν μιλήσω για ένα μόνο παιδί. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι ότι ήταν ομάδα! Κι ο Μιραλάς βοήθησε, και ο Ιμπαγάσα, κι ο Μοντέστο και τα παιδιά πίσω στην άμυνα, φυσικά ο προπονητής, η διοίκηση, ο κόσμος. Όλοι είχαν συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Για το θέμα του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι...

"Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Ξέρουν όλοι στον Ολυμπιακό ποια είναι η επιθυμία μου, όμως δεν μου επιτρέπεται να πω περισσότερο. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο και μετά θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα".
Πηγή red planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...