ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

«Πολύ καλός σε όλα ο Οτσόα»

«Πολύ καλός σε όλα ο Οτσόα»
Το εγκώμιο του Γκιγιέρμο Οτσόα «έπλεξε» ο Χανς Μπάκε με δηλώσεις του στηSportday, τονίζοντας ότι περίμενε να πάει σε πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο πρώην βοηθός προπονητής της εθνικής ομάδας του Μεξικού αναφέρθηκε στα προσόντα του «Μέμο», τον οποίο χαρακτήρισε τον καλύτερο πορτιέρο στη Λατινική Αμερική. 

«Άβατο» θέλει να μείνει το Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Καβάλα (19:00, ΝΕΤ/NovaΣΠΟΡ FM 94.6), ώστε να φτάσει μια «ανάσα» από το απόλυτο εντός έδρας. 

Το προφίλ του Γκιγιέρμο Οτσόα έφτιαξε ο Χανς Μπάκε για λογαριασμό της Sportday, αφού ξέρει τον Μεξικανό τερματοφύλακα από τη θητεία του στην εθνική ομάδα των «Αζτέκας», ως βοηθός του Σβεν Γκόραν Έρικσον από το 2008 ως το 2009. 

«Όταν πήγαμε στο Μεξικό συναντήσαμε έναν τερματοφύλακα ο οποίος ήταν -μακράν του δεύτερου- ο καλύτερος στη Λατινική Αμερική. Και μάλιστα, παρά το γεγονός πως ήταν μόνο 22 ετών, ήταν ήδη δύο χρόνια διεθνής» υποστήριξε ο Σουηδός τεχνικός, για να προσθέσει: 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρακολουθήσει από τότε την εξέλιξη του Μέμο, αλλά ήταν έτοιμος από εκείνη τη στιγμή να περάσει στην Ευρώπη. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να πάει σε πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ». 

Αναφερόμενος στα προσόντα του 26χρονου κίπερ συμπλήρωσε: «Γενικά είναι πολύ καλός σε όλα. Το καλό είναι ότι ξέρει ποδόσφαιρο. Έχει αντίληψη. Διαβάζει τις φάσεις και μπορεί να κατευθύνει σωστά την άμυνα. Στην εστία του είναι εκπληκτικός. Καλά ρεφλέξ, καλές εξόδους, καλός με την μπάλα στα πόδια», ενώ για τους τομείς που χρειάζεται βελτίωση, κατέληξε: «Πρέπει να είναι πιο απαιτητικός με τους αμυντικούς του». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...