ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Χαντζής for president στην ΑΕΚ

Χαντζής for president στην ΑΕΚ
Οι αναζήτηση «συμπαικτών» στην ΑΕΚ συνεχίζεται και τις τελευταίες ημέρες έχουν γεννηθεί φήμες που θέλουν τον πρώην ιδιοκτήτη του Χαϊδαρίου, Τάσο Χαντζή να θέλει να αναμειχθεί στα διοικητικά της Ένωσης.

Στην ΑΕΚ συνεχίζονται με αδιάκοπους ρυθμούς οι προσπάθειες να βρεθούν άνθρωποι που είτε θα συνδράμουν την τωρινή διοίκηση, είτε θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την επόμενη μέρα της Ένωσης.

Σύμφωνα με φήμες που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, ο Τάσος Χαντζής ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την διοίκηση της ΑΕΚ, όπως υποστηρίζει και η «Sportday».

Ο Τάσος Χαντζής έχει ασχοληθεί και παλαιότερα με το ποδόσφαιρο καθώς ήταν ιδιοκτήτης του Χαϊδαρίου για εννιά χρόνια, διάστημα κατά το οποίο η ομάδα ανέβηκε από την Δ’ στην Β’ εθνική.

Ο Χαντζής δραστηριοποιείται στον χώρο του πετρελαίου και της ναυτιλίας, ενώ είναι και κουμπάρος του Ίλια Ίβιτς. Διατηρεί ακόμη καλές σχέσεις με τον Γιάννη Βούρο, ο οποίος είναι και ο συνδετικός κρίκος των δυο πλευρών, καθώς η ιδιαιτέρα του Γιάννη Βούρου είναι σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Νικολάου με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις ο Χαντζής.

Ο Τάσος Χαντζής φέρεται να είναι έτοιμος να βάλει άμεσα 2 εκατομμύρια ευρώ και έχει θέσει σαν στόχο του την θέση του προέδρου.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...