ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Πάει για το απόλυτο!

Πάει για το απόλυτο!
Τη νίκη που θα του επιτρέψει να διευρύνει το σερί νικών στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει ο... ανανεωμένος Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Καβάλα (19.00, ΝΕΤ) στο φαληρικό γήπεδο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να είναι απαλλαγμένοι από το άγχος του πρωταθλήματος, μιας και κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα «σφράγισε» το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών είναι το απόλυτο στο «Γ. Καραϊσκάκης», κίνητρο... ισχυρό, αφού αν επιτευχθεί ο Ολυμπιακός σπάει τα ρεκόρ και γράφει ιστορία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίθεται κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, αφού κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Ούγγρος, Μεγιέρι, ενώ ο Βάσκος αναμένεται να επαναφέρει τον Ντουντού Σεαρένσε στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών, ώστε να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στον έμπειρο άσο να αποδείξει την αξία του.
Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος απόντος του τιμωρημένου Αριέλ Ιμπαγάσα θα ξεκινήσει στον άξονα, έχοντας συμπαραστάτη του τον Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος επίσης επανέρχεται στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα, λόγω του τραυματισμού του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πάρντο, Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Ντουντού, Ζαϊρί, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Μέγιερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ντουντού, Φετφατζίδης (ή Φουστέρ), Ζαϊρί, Μιραλάς, Τζιμπούρ

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...