ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Όταν μιλάει ο Καβάνι!

Όταν μιλάει ο Καβάνι!
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντισον Καβάνι που πέτυχε χατ-τρικ, η Νάπολι - έστω και αν χρειάστηκε την… βοήθεια του διαιτητή Λούκα Μπιάντι νίκησε 4-3 την Λάτσιο στο «Σαν Πάολο» για την 31η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και έμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο, Μίλαν. 

Στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, η Νάπολι είχε τον έλεγχο του αγώνα ενώ θα μπορούσε να έχει φτάσει στο γκολ με τον Λαβέτσι. Δεν τα κατάφερε όμως και ο νόμος του ποδοσφαίρου την τιμώρησε. Στο 29΄ο Μάουρι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους και «παγώνοντας» το γήπεδο. 

Αυτό το 1-0 υπέρ της Λάτσιο έμεινε μέχρι το 57ο λεπτό. Τότε, ο Ντίας με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του η οποία έδειχνε ικανή να φτάσει σε ένα πολύ σημαντικό «διπλό». 

Ο ενθουσιασμός κράτησε μόλις τρία λεπτά. Στο 60΄ ο Ντοσένα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Λάτσιο και μείωσε σε 2-1 για τη Νάπολι. Δύο μόνο λεπτά αργότερα ο Καβάνι με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Στο 67ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν δικαίως καθώς στο σουτ του Μπρόκι η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στη συνέχεια πέρασε την γραμμή αλλά ο βοηθός δεν καταλόγισε το γκολ, ενώ ένα λεπτό αργότερα με αυτογκόλ του Αρόνικα το σκορ έγινε 2-3. 

Στο 80ο λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι - λανθασμένα - σε μαρκάρισμα πάνω στον Καβάνι αποβάλλοντας μάλιστα τον Μπιάβα. Ο Καβάνι ευστόχησε και έφερε το ματς στα ίσια για δεύτερη φορά, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 88΄ νίκησε με πλασέ τον Μουσλέρα και έκανε το τελικό 4-3, δίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη στη Νάπολι η οποία παρέμεινε ζωντανή ακόμα και για τον τίτλο. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...