ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ένας Γκαλέτι από το... Βέλγιο!

Ένας Γκαλέτι από το... Βέλγιο!
Ενδιαφέρουσα κρίνεται η περίπτωση του Τζόναθαν Λεγεάρ της Άντερλεχτ, αφού ο Βέλγος άσος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζεται από τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων».Τον διάδοχο του Λουτσιάνο Γκαλέτι αναζητούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν, μιας και ο Ντένις Ρόμενταλ που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι για να αναπληρώσει το κενό του Αργεντινού άσου δεν τα κατάφερε και το μέλλον του στο Λιμάνι είναι αμφίβολο αν όχι... προδιαγεγραμμένο!

Όπως είναι λογικό οι ανά τον κόσμο μάνατζερ ξέρουν ότι οι Πειραιώτες θα αναζητήσουν δεξί χαφ - εξτρέμ ενόψει της επόμενης χρονιάς και έτσι οι προτάσεις για διάφορους ποδοσφαιριστές έρχονται με την μορφή «χιονοστιβάδας» στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», τελευταία αξιόλογη περίπτωση που προτάθηκε και εξετάζεται είναι αυτή του Βέλγου άσου της Άντερλεχτ, Τζόναθαν Λεγεάρ.

Πρόκειται για έναν 23χρονο κλασικό δεξιοπόδαρο ακραίο μέσο, ταχύτατο, με εξαιρετική τεχνική και ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγάλα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας του.
Είναι φυσικά βασικό στέλεχος της Άντερλεχτ και παρόλο που το συμβόλαιό του δεν ολοκληρώνεται, ο άνθρωπος που τον πρότεινε υποστηρίζει ότι μπορεί να αποκτηθεί με λογικά λεφτά, ενώ και ο ίδιος δεν έχει υψηλό κασέ.
Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι στον Ολυμπιακό τον ποδοσφαιριστή στους «ερυθρόλευκους» πρότεινε ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...