ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

«Μένει Ελλάδα ο Τζιμπούρ...»

«Μένει Ελλάδα ο Τζιμπούρ...»
Σιγουριά για την συνέχεια της συνεργασίας του Ραφίκ Τζιμπούρ και του Ολυμπιακού εξέφρασε αλγερινή εφημερίδα, η οποία αναφέρει ότι ο «Τρομοκράτης» έχει προτάσεις από την Γερμανία.Ο Ραφίκ Τζιμπούρ θα μείνει στον Ολυμπιακό, αφού οι πολύ καλές του εμφανίσεις έχουν ευχαριστήσει τους ανθρώπους των Πειραιωτών, ενώ ο ίδιος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην παραμονή του «Τρομοκράτη» στο Λιμάνι.
Τα παραπάνω αναφέρει η αλγερινή εφημερίδα «Le Buteur», ενώ τονίζεται ότι για χάρη του Ολυμπιακού ο Τζιμπούρ δεν θα δώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προτάσεις που έχει από την Γερμανία:

«Είναι πολύ καλές οι σχέσεις του Ραφίκ Τζιμπούρ με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δύο πλευρές πάνε για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα δύο χρόνια όπως ορίζει το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον συλλόγων της Μπουντεσλίγκα για τον Τζιμπούρ δεν θα προχωρήσει, αφού ο ταλαντούχος επιθετικός θα μείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αλγερινοί αναφορικά με τον άσο των Πειραιωτών.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...