ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

21 εκατομμύρια για Νόιερ


Νέα πρόταση ύψους 21 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Μάνουελ Νόιερ κατέθεσε η Μπάγερν στη Σάλκε, δείχνοντας πως θα κάνει τα πάντα για να κάνει δικό της το νεαρό πορτιέρο.

Δημοσίευμα της "Bild" αναφέρει πως η Μπάγερν προσέφερε στους "βασιλικούς μπλε" 21 εκ. ευρώ για το Νόιερ. 18 "στο χέρι", 3 σε δόσεις, ενώ, με βάση τις εμφανίσεις του Γερμανού τερματοφύλακα στην ομάδα του Μονάχου, η Σάλκε θα μπορεί να πάρει και ένα ακόμη ποσό περί τα 7 εκατομμύρια ευρώ.Σύμφωνα με το γερμανικό Τύπο η Μπάγερν είχε προσφέρει πριν δύο εβδομάδες περίπου 18 εκ. ευρώ, πρόταση η οποία όμως απορρίφθηκε από τη Σάλκε, με τον τεχνικό διευθυντή της, Χορστ Χελντ, να την χαρακτηρίζει "απαράδεκτη".

"Η προσφορά της Μπάγερν δεν ήταν άξια αναφοράς, δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή", είχε σχολιάσει ο Χελντ.

Ωστόσο, μετά από τη νέα πρόταση των Βαυαρών, ο Νόιερ φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη μετακόμισή του στην Μπάγερν, με τον Χελντ να δηλώνει χαρακτηριστικά: "Πράγματι, είχαμε μια καλή συζήτηση με την Μπάγερν".

Όλα δείχνουν πως εύκολα ή δύσκολα ο Νόιερ θα γίνει τελικά κάτοικος Μονάχου, πράγμα που σημαίνει πως το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Κολωνία, για την τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, μάλλον θα είναι και το τελευταίο στο οποίο θα υπερασπιστεί την εστία της Σάλκε.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...