ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Η συγγνώμη του Σισέ στον «Κάρα»

Η συγγνώμη του Σισέ στον «Κάρα»
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στους Σισέ και Καραγκούνη για το φραστικό επεισόδιο που είχαν μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, και οι δύο αθλητές έσφιξαν τα χέρια κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο Σισέ ζήτησε συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς του στον «τυπάρα» και ο τελευταίος την έκανε αποδεκτή.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη κατάσταση. Το κλίμα δεν είναι καλό, ούτε διοικητικά ούτε στην ομάδα.

Κάτι, που πρέπει να το καταλάβουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού πάση θυσία, οφείλουν να βγάλουν την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδάλλως, κινδυνεύει και η δική τους καριέρα. Αφενός με τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε μια μεγάλη διοργάνωση, αφετέρου τα οικονομικά της ομάδας θα ενισχυθούν σε πιθανή συμμετοχή. Εάν όμως δεν τα καταφέρουν, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ για όλους.

Αυτό, το ξέρει καλά και ο Φερέιρα, ο οποίος είχε συνομιλία αρκετών λεπτών κατά τη διάρκεια της πτήσης μετά το ματς στην Τούμπα. «Είστε οι αρχηγοί της ομάδας και πρέπει να δίνετε το καλό παράδειγμα. Δεν θέλω να επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και υπολογίζω σε σας, για να βοηθήσετε την ομάδα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του, για να καταλάβουν και οι δύο την κρισιμότητα της κατάστασης.

Άλλωστε, ο Φερέιρα, εκτός από την... δράση του στο αεροπλάνο για την σύσφιξη σχέσεων μεταξύ Καραγκούνη και Σισέ, στην προπόνηση της Τρίτης, είχε τετ-α-τετ με τον Ζιλμπέρτο αλλά και ομιλία προς όλους τους ποδοσφαιριστές.

Από τον Βραζιλιάνο, που σέβεται και αυτός αλλά και όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ζήτησε να αφυπνίσει τους υπόλοιπους. Αργότερα, ενώπιον των αθλητών του είπε: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Υπάρχει απειθαρχία και γίνονται απαράδεκτα πράγματα. Τσακώνεστε μεταξύ σας, δεν σέβεστε τους γύρω σας και αυτό βγαίνει σε κάποιους αγώνες. Πρέπει να συνέλθετε και να επιδείξετε επαγγελματισμό στα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε νίκη με την ΑΕΚ, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...