ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Σαχίν: "Η Ρεάλ είναι το όνειρο μου"


O Noυρί Σαχίν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από μία πετυχημένη σεζόν με την πρωταθλήτρια Γερμανίας Ντόρτμουντ.

Ο 23χρονος παίκτης αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της σεζόν για την κυπελλούχο Ισπανίας.

Ο Σαχίν δηλώνει πιστός οπαδός της Ντόρτμουντ ωστόσο, δεν θα μπορούσε να απορρίψει πρόταση της Ρεάλ καθώς αποτελεί παιδικό όνειρο για τον ίδιο να αγωνιστεί με τα χρώματα της, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

"Η Ρεάλ είναι η ομάδα η οποία κάθε παίκτης θέλει να αγωνιστεί. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Όλοι θέλουν να παίξουν σ' αυτήν αλλά δεν έχουν όλοι οι παίκτες αυτή την δυνατότητα. Δεν θέλω να φανεί αγένεια σε καμία από τις υπόλοιπες ομάδες αλλά δεν υπάρχουν πολλοί σύλλογοι οι οποίοι με γοήτευαν.

Είδα την Ρεάλ στον αγώνα με την Σεβίλλη. Έπαιζε ένα πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η Ρεάλ πέτυχε πολλά γκολ και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απ' αυτό.

Πηγαίνω στην Ισπανία με αυτοπεποίθηση. Θα προσπαθήσω να κερδίσω με την αξία μου θέση στην ομάδα γνωρίζοντας ότι το να κερδίσεις μία θέση στην Ρεάλ είναι πιο δύσκολη από κάθε άλλο σύλλογο στον κόσμο".

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...