ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Μια μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια


Δείπνο στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, ώστε να διατηρήσει το άριστο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας.

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στο προπονητικό τιμ αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής που βρίσκονται στην Κύπρο παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ώστε να διατηρήσει το άριστο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών απηύθυνε σύντομη ομιλία προς τους παρευρισκόμενους, όπου στάθηκε στη μεγάλη σημασία που είχε το οικογενειακό κλίμα στη φετινή σεζόν και στην επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Αυτό το στοιχείο αποτελεί και το μυστικό της φετινής επιτυχίας», ήταν κάποια από τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Το κλίμα ανάμεσα στους ανθρώπους των Πειραιωτών ήταν πολύ καλό και το γεύμα πλούσιο σε γεύσεις.


Ο Μιραλάς τον κάνει χαρούμενο!

Παράλληλα, στον Κέβιν Μιραλάς αναφέρθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης με αφορμή το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Απόλλων Λεμεσού, τονίζοντας:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για τον Κέβιν, γιατί είναι ένας πολύτιμος παίκτης της ομάδας μας και θα του δοθεί η ευκαιρία να παίξει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που του προκάλεσε η παραμονή του Μιραλάς στον Oλυμπιακό, δείχνοντας έτσι πόσο πολύτιμο θεωρεί τον Βέλγο άσο.

Για τον Μπανγκουρά, ο Βαλβέρδε τόνισε: «Δεν τον ξέρω, δεν τον έχω δει να αγωνίζεται, έχω ακούσει καλά λόγια, θα τον δω στο φιλικό».

Από την πλευρά του ο Δ' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Χαιρόμαστε που είμαστε στην Κύπρο. Ήρθαμε να δώσουμε τα φιλικά για τον κόσμο μας, ο οποίος δεν βλέπει συχνά τον Ολυμπιακό. Επίσης θέλουμε να τσεκάρουμε τους δανεικούς που επέστρεψαν στα φιλικά. Έχουμε 15 δανεικούς και ίσως έρθουν κάποιοι από αυτούς να παίξουν στην Κύπρο».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...