ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ο Κέβιν έριξε χυλόπιτα για χάρη του Θρύλου



Σήμερα, έγινε γνωστή, μια λεπτομέρεια για την υπόθεση Μιραλάς, που επιβεβαιώνει την μεγάλη επιθυμία του παίκτη να μείνει στον Ολυμπιακό. Δικαιώνει τις προθέσεις του. Οι οποίες τελικά, ήταν ξεκάθαρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" στα χέρια του παίκτη, υπήρχε μια σαφής και πολύ καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Μια πραγματικά καλής ομάδας η οποία, μάλιστα, του χρόνου θα ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ και στο Champions League...

Το τελευταίο στοιχείο, παρότι το όνομα της ομάδας δεν έγινε γνωστό, ουσιαστικά ακυρώνει την Μπορντό, για την οποία γράφτηκαν διάφορα, αφού έχει μείνει πολύ πίσω και δεν προλαβαίνει την έξοδο στην διοργάνωση.

Σημαίνει, όμως και κάτι άλλο!

Ο Κέβιν, ΔΕΝ θέλησε να κάνει την παραμικρή κουβέντα με την ομάδα αυτή. Δεν θέλησε να προχωρήσει καθόλου. Κυρίως ΔΕΝ θέλησε να διαρρεύσει αυτή η πρόταση, για να μην σκεφτεί καν η διοίκηση του Ολυμπιακού, ότι αποτελεί ένα τρόπο... εκβιασμού!

ΘΕΛΗΣΕ να δώσει την απόλυτη προτεραιότητα στον Ολυμπιακό, να εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα να μείνει στον Πειραιά, πριν μπει στην διαδικασία, να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο.

Επαναλάμβανε συνεχώς: "Δεν συζητώ τίποτα, όσο μιλάω με τον Ολυμπιακό. Εδώ θα μείνω!"

Τελικά... έλεγε την αλήθεια!

Πηγή olympiacos-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...