ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Μία ενδεκάδα... ανεπιθύμητοι

Μήτρογλου Γκοβού Μπλάνκο Γκαλίτσιος Σαριέγκι
Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ προσπαθούν να ξεφορτωθούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο διάφορους ποδοσφαιριστές από το ρόστερ τους. Εμείς βγάλαμε την κορυφαία ενδεκάδα από αυτούς και ζητάμε από εσάς να μας πείτε. Αν ήταν σε μία ομάδα μέχρι που θα έφταναν.Καλώς ή κακώς κατά την διάρκεια της σεζόν πολλοί ποδοσφαιριστές (συνήθως οι περισσότεροι όταν μιλάμε για την Ελλάδα) που ήρθαν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ή του χειμώνα δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν και οι ομάδες ψάχνουν τρόπο να τους ξεφορτωθούν.Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές όμως που είτε δεν κατάφεραν να εξελιχθούν, είτε τελειώνει το συμβόλαιο τους και δεν ανανεώνουν για τον ένα ή για τον άλλο λόγο. Τη φετινή σεζόν λοιπόν έχουμε αρκετές περιπτώσεις παικτών που προηγούμενες χρονιές έκαναν πάταγο και το όνομα τους ακουγόταν για τους αντιπάλους. Σήμερα ωστόσο είναι τα μαύρα πρόβατα των διοικήσεων, που ψάχνουν τρόπο να τους διώξουν.Εμείς συγκεντρώσαμε την κορυφαία ενδεκάδα με παίκτες που δεν υπολογίζονται ή θεωρούνται ξένα σώματα και σας τους παρουσιάζουμε. Το ερώτημα που κάνουμε όμως έχει ως εξής.Μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει αυτή η ενδεκάδα; Είναι μήπως καλύτερη από τους παίκτες που έχουν τώρα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ;
Η απόδραση των 11...

Τερματοφύλακας όλο παράπονο

Είναι καλός πορτιέρο αν και οι φίλοι της ΑΕΚ λένε πως κάνει πολλές γκέλες. Φέτος ωστόσο ήταν αρκετά σταθερός, όμως το συμβόλαιο του είναι αρκετά μεγάλο για τα νέα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ. Έτσι στην Ένωση προσπαθούν να τον πουλήσουν είτε να το ξεφορτωθούν. Ο Σεμπαστιάν Σάχα ωστόσο επιμένει πως θέλει να παραμείνει.

Της αμύνης τα παιδιά

Εδώ έχουμε μία όχι και τόσο ποιοτική τετράδα η οποία ωστόσο θα μπορούσε να σταθεί για τα ελληνικά δεδομένα. Αριστερό μπακ ο Ραούλ Μπράβο που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Στο κέντρο της άμυνας οι τίμιοι Σαριέγκι και Νασούτι και δεξιός οπισθοφύλακας ο Γκαλίτσιος. Για πάγκο θα βάλουμε τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Ποιότητα στο κέντρο

Εδώ έχουμε πληθώρα επιλογών. Θα πούμε τους τέσσερις κορυφαίους και θα βάλουμε και 2-3 για αλλαγή. Ξεκινάμε με τον άξονα που θα τοποθετήσουμε τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γκερέιρο. Στα άκρα θα βάλουμε Ντένις Ρόμενταλ και Σίντεϊ Γκοβού.

Για καβάτζα πάντως θα βάλουμε και τους Ζαϊρί, Λεονάρντο (πάει με όλα), Λουίς Γκαρσία και φυσικά τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο.

Επίθεση φωτιά

Εδώ τα πράγματα είναι φτωχά σε αριθμό, όμως πρόκειται για δυο παίκτες που θα έκαναν τρομερό δίδυμο. Κώστας Μήτρογλου λοιπόν μαζί με τον Ισμαέλ Μπλάνκο. Δυο μπόμπερ για δυο θέσεις και αν θέλουμε να βάλουμε και λίγο χρώμα από Θεσσαλονίκη έχουμε για τρίτη λύση τον Μουσλίμοβιτς.

Τι λέτε λοιπόν, πάνε για πρωτάθλημα;

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...