ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Έρχονται οι Πορτογάλοι...


Ντέκο, Ούγκο Βιάνα, Νούνο, Ούκρα, Ελισέου και Εντίνιο συζητήθηκαν στη συνάντηση Αντωνίου, Φρέιτας με τον Ζεσουάλδο, όπως αναφέρει δημοσιεύμα αθλητικής εφημερίδας.
Ακόμα δεν ανέλαβε επίσημα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα Πορτογάλων επιθετικών από την αθλητική εφημερίδα "Εξέδρα"... Φυσικά, το πιο βαρύ απ' όλα είναι αυτό του Ντέκο, ο οποίος αγωνίζεται στη Φλουμινένσε και έχει στο ενεργητικό του δύο Τσάμπιονς Λιγκ με τις Πόρτο και Μπαρτσελόνα. Ο 33χρονος μέσος αδιαμφισβήτητα είναι ένας ποδοσφαιριστής με δεδομένη ποιότητα, ωστόσο η ηλικία του αποτελεί τροχοπέδη...

Επίσης, στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για τη θέση του μέσου ήταν αυτό του Πορτογάλου Ούγκο Βιάνα (27 χρόνων, Μπράγκα) που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό. Για τη γραμμή κρούσης ακούστηκαν τα ονόματα των Πορτογάλων Νούνες (Μαγιόρκα, 33 ετών), αλλά και του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Εντίνιο (Μάλαγα, 28 ετών).

Για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού (δεξιός χαφ - εξτρέμ), ο Μέντες έχει στη συλλογή του τον 22χρονο Ούκρα (Πόρτο), ο οποίος είχε απασχολήσει τους Πράσινους και το καλοκαίρι (όταν «κυνηγούσαν» τον Νέμεθ), ενώ ο Φερέιρα έχει μεγάλη αδυναμία στον 27χρονο Ελισέου και δεν είναι τυχαίο ότι πηγαίνοντας το καλοκαίρι στη Μάλαγα ζήτησε να τον αποκτήσει από τη Λάτσιο που τον είχε παραχωρήσει ένα χρόνο πριν. Ο Ελισέου, ο οποίος έχει πορτογαλικό διαβατήριο (κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι), μπορεί να αγωνιστεί τόσο δεξιά όσο και αριστερά και διακρίνεται για την ταχύτητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...